ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ -vid,foto

ΜΕ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα (Δευτέρα 30/7/2018, 7.30μμ) το προγραμματισμένο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. 


Παρά τις "απειλές" της ΕΜΥ για καιρό με έντονη βροχόπτωση, η παρουσία των αληθινών Μακεδόνων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Το συλλαλητήριο αυτό είναι ιδιαίτερα σημειολογικό μια και η πόλη της Αλεξάνδρειας φέρει το όνομα του μέγιστου των Ελλήνων, του Μέγα Αλέξανδρου. 

Είχε παλμό είχε δυναμική και είναι σημαντικό να αναφερθούμε τόσο στη παρουσία του κλήρου, όσο και στη ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή νεαρών ηλικιών.

Μετά το βαρύ πένθος από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και οι ομιλητές φρόντισαν και έκαναν αναφορά στο σχετικό θέμα. Ένα θέμα που έχει πληγώσει ολόκληρο τον Ελληνισμό, εντός και εκτός συνόρων!

Οι ομιλητές από τη θέση τους πραγματοποίησαν αναφορές στα ιστορικά δίκαια των φυσικών κατόχων και κληρονόμων της Μακεδονίας που είναι ο Ελληνισμός και στηλίτευσαν το προσύμφωνο των Πρεσπών από την πολιτική ηγεσία της Ελλάδος και των Σκοπίων.

Πολύ σημαντική εκτός από την ομιλία του "δικού μας" Κωνσταντίνου Κάμτση, ήταν και η ομιλία του παγκόσμια αναγνωρισμένου στρατηγικού αναλυτή, του Νίκου Λυγερού, που συνάρπασε το κοινό με την ομιλία (δείτε σε επόμενη ανάρτηση δείτε βασικά αποσπάσματα από την ομιλία και δηλώσεις του στο  pellain-gr ). 


Παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιπρόεδρος (Γιώργος Δόντσιος) και εκπρόσωποι της ΠΟΠΣΜ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ), οι δήμαρχοι Έδεσσας και Πέλλας, Δημ.Γιάννου, Γρηγ.Στάμκος και ο βουλευτής Πέλλας Γιάν.Σαχινίδης.

Να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες του  pellain-gr  για την πολλή σημαντική τους υποστήριξη, Στάθη Παπαδόπουλο και Κωνσταντίνο Τοπάλη.

Δείτε παρακάτω εικόνες και το πρώτο βίντεο από το συλλαλητήριο:













Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]