βιντεο - ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ: "Είμαστε μία αυτόνομη δημοκρατική παράταξη"

Με τη φράση αυτή ο επικεφαλής συνδυασμού και πρώην Δήμαρχος, Δημήτρης Πασόης, επέλεξε να απολογηθεί σε ανάρτηση του PELLAin  και άλλων τοπικών media.

Ο Δ. Πασόης εμφανίστηκε μαζί με σύμβουλο του συνδυασμού του στην πρόσφατη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, και με αυτό τον τρόπο "έδωσε" την πολυπόθητη πολιτική στήριξη που είχε ανάγκη ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημ.Μπίνος, μετά τα αλλεπάλληλα αρνητικά δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο Δήμο Αλμωπίας.
  Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα απίστευτα και καταστρατηγημένα έχουν συμβεί στο Δήμο Αλμωπίας το τελευταίο διάστημα κατά την διαδικασία εκλογής και ορισμού του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου  αλλά και των σχετικών επιτροπών οικονομικής και ποιότητας ζωής, ο Δημ.Πασόης με την παρουσία του στην πρόσφατη οικονομική επιτροπή, επιβεβαίωσε σύμπνοια στην απόφαση, παρά την καταστρατήγηση της διαδικασίας από το δήμαρχο.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό να θυμίσουμε ότι και ο ίδιος είχε εκφράσει τη διαφωνία του για τις μεθοδεύσεις του δημάρχου Αλμωπίας 

Μάλιστα δε δίστασε να κάνει χρήση του ορισμού περί δημοκρατικής παράταξης του συνδυασμού του!!!
  

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την απολογητική τοποθέτηση του:



PELLAin
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]