ΧΡ.ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΠΡΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

ΜΕ αυτό το χαρακτηρισμό ο Χρήστος Χουρσόγλου αναδεικνύει  τα χειρότερα που περιμένουν τα χωριά του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου και οριοθετεί μάλιστα τα πράματα στη θέση τους: "Μόνο 40.000 περίπου προβλέπονται για την Δημοτική ενότητα Εξαπλατάνου από τον  προϋπολογισμό που προτείνεται από την δημοτική αρχή του Δημήτρη Μπίνου!!!"

Χωρίς δεύτερες σκέψεις κατακεραυνώνει αλύπητα ως ήρεμη δύναμη το Δήμαρχο και τις πολιτικές του επιλογές που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια. σε μαρασμό και οικονομική καταστολή.

 Δεν παρέλειψε να τονίσει την ανάγκη να στηριχθεί οικονομικά και στηλίτευσε τις επιλογές του Δήμαρχου και την ανυπαρξία ορθολογικής και ρεαλιστικής πολιτικής, ακόμη και στο ευαίσθητο τομέα της υγείας!!! Αντιπροτείνει να οριστεί κονδύλιο 50.000 ευρώ αποκλειστικά για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, για κάλυψη έκτακτων επειγουσών αναγκών, όπως η αποκατάσταση των προβλημάτων θέρμανσης κλπ.

Το ιδιαίτερα σημαντικό βέβαια είναι ότι αναφέρει χαρακτηριστικά πως για πρώτη φορά συμβαίνει να μην έχει ολοκληρωθεί ούτε ένα έργο στο τελευταίο οικονομικό έτος!!!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο παρακάτω που αποτελεί ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει τις κατά καιρούς αναρτήσεις του PELLAin  για την ανυπαρξία πολιτικής, προγραμματισμού και σοβαρότητας  στην αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων τόσο στην πόλη της Αριδαίας, όσο και στα τοπικά διαμερίσματα  






Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]