ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ (Α'μέρος) -Φωτό, βίντεο-

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΑΡΙΔΑΙΑ, ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ, ΣΩΣΑΝΔΡΑ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ , ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ, ΣΚΥΔΡΑ, ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.

Σε ένα πρόγραμμα βασιζόμενο σε φρενήρη ρυθμό, και ακολουθούμενος σε μεγάλο μέρος της περιοδείας του από τον Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Απ.Τζιτζικώστα και την Αντιπεριφερειαρχη Πέλλας Αθηνά Αηδονά, τους Δήμαρχους Πέλλας Γρ.Στάμκο και Έδεσσας Δημ Γιάννου , από τους πρώην βουλευτές Δάνη Τζαμτζή και  Διονύση Σταμενίτη, τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας της Ν.Δ. και Περιφερειακό Σύμβουλο, Γιάννη Ανδρίτσο, την σύμβουλο της Αντιπεριφέρειας Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και Πρόεδρο της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ Αστ.Αντωνίου, στελέχη των Τοπικών και της Νομαρχιακής και πλήθος οπαδών της Ν..Δημοκρατίας.

Στην Έδεσσα επισκέφθηκε το Δημαρχείο και είχε επαφές με το Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου και με δημοτικούς συμβούλους

Σε ένα ασφυκτικό κυριολεκτικά πρόγραμμα που ακολουθήθηκε από τον Κ.Μητσοτάκη και εξετράπη του προγράμματος από μικροσκοπιμότητες. Για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος Αλμωπίας αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. (φοβούμενος ίσως ότι αποτελεί ξένο σώμα για την Νέα Δημοκρατία, πράγμα το οποίο γνωρίζουν ακόμη και οι πέτρες!)
 Εμφανής εξάλλου ήταν και η ψυχρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας από τους κατοίκους των Προμάχων κατά την εκεί επίσκεψη του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Είναι εμφανές ότι στους Προμάχους Πέλλας τις εντυπώσεις έκλεψαν οι Προμαχιώτες Δημοτικοί σύμβουλοι , Δημήτρης Βέσκος,  Χρ.Μπάτσης η Πρόεδρος του χωριού  Μαρία Γιουρούκη και ο δημοτικός σύμβουλος  Απόστολος Ουργαντζόγλου.
¨Όπως και να έχει πάντως το σίγουρο είναι κατάφερε ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημ.Μπίνος να προκαλέσει ακόμη και την τοπική της Ν.Δ. στην Αλμωπία με τα γνωστά καμώματα του, προκειμένου να προλάβει να βγάλει μερικές ακόμη  selfie για τη συλλογή του, εκ τρέποντας εντελώς από την επίσκεψη κομματικά στελέχη του κόμματος, οικιοποιούμενος τις εντυπώσεις (δυστυχώς) μόνο για τον εαυτό του!

Δύο ήταν τα κυρίαρχα θέματα που μονοπώλησαν την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πέλλα. Το ένα φορούσε την σχεδιαζόμενη πολιτική με βασικό με άξονα τη μείωση των φόρων σε περίπτωση που αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας και το δεύτερο και καυτό θέμα των ημερών το Μακεδονικό ζήτημα!

Χαρακτηριστικό είναι ότι το Μακεδονικό όπως εξυπακούεται αγγίζει ιδιαίτερα τους ακρίτες της Μακεδονίας από τη στιγμή που είναι οι πιο άμεσα εμπλεκόμενοι και δεν παρέλειψε να το τονίσουν με ίδιαίτερο τρόπο  οι Προμαχιώτες και όχι μόνο, στις κατ ιδίαν τοποθετήσεις στον Κ.Μητσοτάκη. Χαρακτηριστικά αποτέλεσε το βασικό ζήτημα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων που έθεσε τόσο ο Δημήτρης Βέσκος όσο και ο Προμαχιώτης Δημήτρης Γούδης, πρώην δημοτικός σύμβουλος τον οποίο συνάντησε στα Λουτρά (δείτε σχετικά βίντεο παρακάτω).

Να τονίσουμε ότι τέθηκε ,με έντονο τρόπο τόσο στο Μαυροβούνι όσο και στην Κρύα Βρύση, από στελέχη του κόμματος και απλούς πολίτες.































Δείτε τις δηλώσεις με τις τοποθετήσεις του Κ.Μητσοτάκη στα δύο πιο καυτά θέματα με  video και εικόνες σε επόμενη ανάρτηση του PELLAin από το Μαυροβούνι τη Σκύδρα και τη Κρύα Βρύση.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΧΑΡΑΝΙΔΗ, Ο ΜΠΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ;;;;;;; ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]