ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΙΝΙ ΤΟΥ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΦΙΛΙΠΠΟΥ» ΒΕΡΟΙΑΣ


Ένα πολύ όμορφο αγωνιστικά απόγευμα πέρασαν την Κυριακή 19/01/2019 οι παρευρισκόμενοι στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», παρακολουθώντας το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Τουρνουά Μίνι που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, ανάμεσα στις ομάδες του  «Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών» και «Φιλίππου» Βέροιας, με νικητή την ομάδα των Γιαννιτσών με τελικό σκορ 51 – 41.
Οι αθλητές και των δύο ομάδων δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό πρόσφεραν ένα πολύ όμορφο μπασκετικο θέαμα που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και τα χειροκροτήματα όλων των παρευρισκομένων.
 Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:


Δημήτρης Κυριαζής: «Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν. Τα παιδιά ήταν αρκετά αγχωμένα και έτσι κάναμε πολλά λάθη στην αρχή του παιχνιδιού. Μετά καταφέραμε να βρούμε τον ρυθμό μας να τρέξουμε στο γήπεδο και να παίξουμε ένα όμορφο Basketball. Συνεχίζουμε την δουλεία για το καλύτερο των παιδιών. Συγχαίρω  την ομάδα του «Φιλίππου» για την άψογη αγωνιστική της συμπεριφορά και ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους γονείς των αθλητών που είναι δίπλα στην ομάδα μας»





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]