Hopman Cup: Θρυλική νίκη για την Ελλάδα


Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη αποχαιρέτησαν το Hopman Cup με μια ιστορική ανατροπή κόντρα στην ομάδα της Ελβετίας.
Η Ελβετία είχε ήδη προκριθείστον τελικό του φετινού Hopman Cup, παρόλα αυτά Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη διεκδίκησαν και πέτυχαν τη νίκη αποχαιρετώντας την διοργάνωση.
Το ελληνικό δίδυμο επιβλήθηκε επί της Ελβετικής ομάδας -που γνώρισε την πρώτη της ήττα στον θεσμό- με τους Ρότζερ Φέντερερ και Μπελίντα Μπέντσιτς μετά από τρία κλειστά σετ.
Μετά από 1 ώρα και 22 λεπτά, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη επικράτησαν με 4-3(4), 2-4, 4-3(4) και πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη απέναντι στην υπερασπίστρια του τίτλου Ελβετία, φεύγοντας από το Περθ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στην Ελλάδα αφιέρωσε τη νίκη ο Στέφανος Τσιτσιπάς λέγοντας χαρακτηριστικά "Για την Ελλάδα" στην κάμερα του Channel 9.
Η ήττα του Στέφανου από τον Φέντερερ νωρίτερα, είχε ήδη στείλει την κάτοχο του τίτλου Ελβετία στον τελικό του Hopman Cup όμως η Μαρία Σάκκαρη έκανε το καθήκον της στο δεύτερο παιχνίδι του μονού απέναντι στη Μπελίντα Μπέντσιτς και ισοφάρισε σε 1-1.
Το Νο41 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-3, 6-4 της Ελβετίδας αντιπάλου της και αποχαιρέτησε το Περθ, έχοντας δύο νίκες (Μπούλτερ, Μπέντσιτς) και την ήττα από τη Σερίνα Γουίλιαμς.
Δείτε εδώ τα κυριότερα στιγμιότυπα του αγώνα:
sbs.com.au/y
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]