Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 24 έως 30 Ιουνίου 2019)


Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου οι σημαντικές όψεις Δία τετράγωνο Πλούτωνας και Κρόνος εξάγωνο Ποσειδώνας που επικρατούν σχεδόν καθόλη τη διάρκεια του Ιουνίου, επανέρχονται και επαναφέρουν γεγονότα του Ιανουαρίου, ώστε να κλείσουν οριστικά. 

Με τις όψεις αυτές και προκειμένου να δοθεί λύση, ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του, γιατί αυτή είναι η ουσία της ζωής! Ας προσγειωθούμε για λίγο στη σκληρή πραγματικότητα, ας αφήσουμε στην άκρη τη στρεβλή αισιοδοξία, την πίστη ή την ελπίδα ότι το Σύμπαν θα μας σώσει, και ας καταπιαστούμε με τα προβλήματα, πριν πάρουν διαστάσεις και ξεφύγουν από κάθε δυνατότητα ελέγχου! Γιατί μόνο εάν κλείσουμε παλιές πληγές θα μπορέσουμε να ανοίξουμε με θετικές προοπτικές νέους κύκλους στη ζωή μας.
Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία μας δίνει το ρεαλιστικό πνεύμα που χρειαζόμαστε, που αν συνδυαστεί με πίστη, φαντασία και την ανάγκη μας για πρόοδο και επέκταση, θα καταφέρουμε να οικοδομήσουμε σταθερά θεμέλια πάνω στα οποία θα στηρίξουμε την μελλοντική μας ευημερία. Ο καθένας μας θα πρέπει να κάνει την επιλογή του, εάν θα εμπλακεί στη δημιουργία του μέλλοντός του ενεργά ή αν θα αφεθεί και θα παρασυρθεί σε κόσμους μαγικούς και ονειρικούς, αφήνοντας το τιμόνι της ζωή του στην τύχη.
Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6/2019! Θα εκδηλωθεί η μεγαλοψυχία, ο ενθουσιασμός, η οργάνωση, η απομόνωση, η φυγή και η πίστη θα έχουν το λόγο στους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ
Οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και ψυχοφθόρες. Δεν σου αρέσει να παραδέχεσαι τα λάθη σου, αυτήν τη χρονική στιγμή όμως θα πρέπει να το κάνεις, εάν ...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]