"O XAMOΣ" ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ - ΑΓΡΟΤΕΣ VS ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - VIDEO, FOTO-


Μετ' εμποδίων και "κουτσουρεμένη" πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην οποία συμμετείχε ο Αλέξης Μπακούρος, στέλεχος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και υπεύθυνος για τις οργανώσεις παραγωγών , ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς. Επίσης παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Θανάσης Ζανιάς , αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ.
Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος, η εκπρόσωπος της Π.Ε. Πέλλας κα Τσαντάκη-Ζωγράφου, ο Πρόεδρος της Λαχαναγοράς Θεσ/νίκης, εκπρόσωποι αγροτικών συνεταιρισμών και μεγάλο κοινό από αγρότες.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!


Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε οι εντάσεις και οι διαμαρτυρίες πήραν μεγάλη έκταση και οι διαμαρτυρόμενοι εστίασαν κυρίως στα χρονίζοντα προβλήματα και τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες με τις οποίες καλούνται να ανταγωνιστούν τους αγρότες των υπόλοιπων χωρών της Ε.Ε. και όχι μόνο! 
Παρά τις όποιες εντάσεις πολλοί από τους αγρότες τοποθετήθηκαν με με απόλυτα αντικειμενικό τρόπο απέναντι στα προβλήματα που τους απασχολούν. Χαρακτηριστικές είναι οι τοποθετήσεις τόσο του προέδρου του Συνεταιρισμού του Μεγαπλατάνου όσο και του προέδρου του Συνεταιρισμού της Άρνισσας. 
Στην συντριπτική τους πλειοψηφία εστίαζαν στο μεγάλο κόστος που έχουν να αντιμετωπίσουν, τόσο από φορολογικής πλευράς όσο και των καυσίμων.
Επίσης έγινε αρκετές φορές μνεία στην συνεχιζόμενη έλλειψη εθνικής στόχευσης της αγροτικής πολιτικής της παρούσης αλλά και των τελευταίων κυβερνήσεων.

Δυστυχώς παρά της όποιες διαμαρτυρίες ορισμένοι παράγοντες δεν στάθηκαν στο ύψος το περιστάσεων και προτίμησαν να "επιτεθούν" στους αγανακτισμένους αγρότες που είχαν την ευκαιρία να τους τα ψάλουν  "κανονικά"! 
Την διαφορά βέβαια την έκανε κυβερνητικός βουλευτής που ήταν παρόν και που ενοχλήθηκε για άλλη μία φορά από τις τοποθετήσεις των αγροτών. Ταυτόχρονα δεν δίστασε να στοχοποιήσει τοπικό Μέσο Ενημέρωσης χωρίς να το κατονομάζει, αναφερόμενος σε δελτίο τύπου που εξέδωσε προς τα τοπικά ΜΜΕ (τι ειρωνεία!) ότι το σκηνικό ήταν στημένο λίγο πολύ για να τον εκθέσουν. 

Συγκεκριμένα κάνει αναφορά στο δελτίο τύπου, ότι: "Στηλίτευσε έντονα την αποτυχημένη προσπάθεια μικρής οργανωμένης ομάδας που επιδίωξε στην αρχή την διάλυση της απόλυτα επιτυχημένης εκδήλωσης με φωνασκίες και θεατρινισμούς μπροστά στον φακό «φιλικού» της μέσου ενημέρωσης!!!"

Όπως και να έχει δεν τόλμησε να αναφερθεί ονομαστικά και το γεγονός αυτό και μόνο τον καθιστά υπόλογο απέναντι στο λαό της Πέλλας.

Επιγραμματικά να αναφέρουμε ότι σε αντίστοιχη εκδήλωση ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά με πρωτοβουλία της κυβερνητικής βουλευτού
Θ.Τζάκρη, πριν από ένα μήνα περίπου όταν ακόμη σχεδιαζόταν το νέο νομικό πλαίσιο που αφορά τις οργανώσεις και τις ομάδες παραγωγών, δεν υπήρξε το παραμικρό ψήγμα, αντίθετα υπήρξε μία άριστα οργανωμένη εκδήλωση χωρίς να υπάρξουν προκλητικές δηλώσεις. 

Aυτό που μένει να ακούσουμε είναι να στοχοποιηθεί έτερη βουλευτής ότι αυτή τα σκηνοθέτησε όλα...

"ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΡ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ, ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ, ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ"


Όλα και όλοι κρίνονται. Κοντός ψαλμός αλληλούια!   






























PELLAin
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]