ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ - ΓΙΑΝ.ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ: ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΝΕΑ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΑΔΑ"

Θέση για στη νέα “Χρυσαυγιάδα” που ετοιμάζουν στα επιτελεία του πολιτικού 'σστήματος" πήρε ο Ν.Μιχαλολιάκος.

- Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

 

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝ

"… Ακατάλυτο εγώ και δεν πεθαίνω
Τ’ ανέσπερο είμαι Πνεύμα της φυλής
Καιρούς και χρόνους μ’ έλεγες χαμένο
Με γύρεψες; -Στα στήθια σου με κλεις…
" ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΗΡΙΩΤΗΣ

Μέγα πολιτικό θέμα προέκυψε στη Βουλή γιατί ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης έδωσε σε μαθητές της περιοχής του, οι οποίοι είχαν επισκεφτεί το κοινοβούλιο, φυλλάδια με εθνικό περιεχόμενο και για τον λόγον αυτόν παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας πρότεινε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη την ενέργεια του βουλευτή, δηλώνοντας: "Είναι κοινή πεποίθηση ότι η διανομή οιουδήποτε προπαγανδιστικού υλικού εντός του κοινοβουλίου σε ανήλικα παιδιά είναι ανεπίτρεπτη, πολλώ δε μάλλον υλικού που διαπνέεται από μισαλλοδοξία και ναζιστικού τύπου αναφορές σε θεωρίες περί φυλετικής ανωτερότητας”.

Νίκος Μπελογιάννης και Παύλος Μελάς

Ποια ήταν όμως τα περίφημα αυτά φυλλάδια, τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του… “δημοκρατικού” τόξου; Το ένα αφορούσε την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και είχε τίτλο “Έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία”. Ναζιστική προπαγάνδα, λοιπόν, σύμφωνα με τους μεγάλους “δημοκράτες” που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας το να μιλάμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας! Και τι πιο φυσικό από μία εξουσία, η οποία την ίδια στιγμή κατά την οποία αφήνει να καταρρέει και να μετατρέπεται σε ερείπιο η κατοικία του Παύλου Μελά κάνει μουσείο το σπίτι του Νίκου Μπελογιάννη, ο οποίος Νίκος Μπελογιάννης βεβαίως σαν πιστός ακόλουθος των αποφάσεων του ΚΚΕ, πίστευε σε… ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη, πίστευε δηλαδή ότι δεν είναι Ελλάδα η Μακεδονία. Επί πλέον, ο Μπελογιάννης εκτός του μεγάλου εγκλήματος με το οποίο βαρύνεται και το οποίο δεν είναι άλλο από την διαταγή της μαζικής εκτελέσεως αιχμαλώτων και αθώων γυναικόπαιδων στο Μελιγαλά είναι γνωστό ότι καταδικάστηκε για κατασκοπεία. Γιατί δεν ζητούν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ να γίνει μία αναψηλάφηση της δίκης του; Γιατί έγινε δίκη από νόμιμο δικαστήριο της χώρας και καταδικάστηκε για κατασκοπεία ο Μπελογιάννης.

Έγκλημα, λοιπόν, και ναζιστική προπαγάνδα να μιλάμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Έγκλημα και το άλλο φυλλάδιο το οποίο είχε το τίτλο “Ελληνική Φυλή η συνέχεια” και στο οποίο υπάρχει η παράθεση των ακλόνητων επιχειρημάτων Ιστορικών, Λαογράφων και Ανθρωπολόγων για την συνέχεια της Φυλής των Ελλήνων. Μία συνέχεια, που αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας τόσο οι μαρξιστές όσο και οι φιλελεύθεροι εχθροί του έθνους, μία συνέχεια, η οποία και με πρόσφατη έρευνα επιστημόνων αποδεικνύεται και απαντά κατηγορηματικά στα ψεύδη του Φαλμεράυερ.

Μια τρομοκρατική επίθεση που δεν καταδίκασε κανένα από τα κόμματα του"δημοκρατικού τόξου"

Ας περάσουμε όμως σε ένα άλλο θέμα. Το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2017, έγινε μία τρομοκρατική επίθεση κατά των κεντρικών γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Περιμέναμε μέχρι το απόγευμα τις ανακοινώσεις των κομμάτων για να δούμε εάν θα καταδικάσουν αυτήν την τυφλή πράξη βίας ενάντια σε ένα Κίνημα, ενάντια σε ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, το οποίο έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους όχι λίγες εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων.

Δήλωσα για την ένοχη σιωπή των κομμάτων του λεγόμενου “δημοκρατικού ή συνταγματικού” τόξου: “Σήμερα το πρωί ομάδα παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών προέβη σε τρομοκρατική επίθεση εναντίον των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής. Κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου "δημοκρατικού τόξου" δεν καταδίκασε την εγκληματική αυτή ενέργεια. Η μεν κυβέρνηση γιατί είναι ξεκάθαρα μαρξιστική, οι δε φιλελεύθεροι από πολιτική δειλία, μια δειλία η οποία οδήγησε την Ελλάδα να είναι το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης και να κυριαρχείται ιδεολογικά και πολιτικά από μπολσεβίκικα απολιθώματα. Η τρομοκρατία των αναρχοκομμουνιστών δεν θα σταματήσει το Εθνικιστικό ποτάμι που έρχεται, όπως δεν το σταμάτησαν και οι φυλακές και οι δολοφονίες.”

Ούτε λέξη, λοιπόν, από τα κόμματα, αλλά και τις μεγάλες εφημερίδες του Καθεστώτος, που συστηματικά συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή, την επόμενη ημέρα δεν έγραψαν ούτε λέξη για την εγκληματική επίθεση. Κόμματα, καθεστωτικά ΜΜΕ, μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και ένα σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, όλοι μαζί σε μια κοινή γραμμή εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Και ξαφνικά εμφανίζεται μια νέα χρυσαυγιάδα σαν παραπέτασμα προπαγανδιστικό στην επίθεση εναντίον μας. Μία επίθεση η οποία έλαβε χώρα σε ένα σημείο το οποίο βρίσκεται ανάμεσα από τρία υπουργεία και σε στρατιωτικές μονάδες, ένα σημείο το οποίο κυριολεκτικά αστυνομοκρατείται. Σύλληψη φυσικά καμία. Όπως ανακοίνωσαν έγιναν δώδεκα προσαγωγές και αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι χωρίς καμία έρευνα, χωρίς να κληθεί σαν μάρτυρας ούτε ένα πρόσωπο από αυτά που ευρίσκοντο στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Μόνο βραβείο φαίνεται πως δεν τους έδωσαν σε αυτούς οι οποίοι μας επετέθησαν και όσο για την νέα νέα χρυσαυγιάδα εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Κινήματός μας την παρακάτω ανακοίνωση: “Αντί να συλλάβουν τους εγκληματίες - τρομοκράτες που επιτέθηκαν με τσεκούρια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, συλλαμβάνουν αθώους πολίτες και στήνουν Χρυσαυγιάδες και προπαγανδιστικά σόου με ψευδολογίες στα διαπλεκόμενα κανάλια. H Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας απ' όπου και αν προέρχεται.”

Ανάμεσα σε ερείπια ψυχών και συνειδήσεων

Ας γνωρίζουν οι Ιαβέρηδες του σάπιου καθεστώτος, το οποίο πολεμά με τρόπους βρώμικους και δολερούς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι και η νέα εκστρατεία λάσπης εναντίον μας δεν πρόκειται να αγγίξει τον Ελληνικό Λαό, δεν πρόκειται να αγγίξει όσους Έλληνες παραμένουν ακόμα ζωντανοί και μάχονται ανάμεσα σε ερείπια ψυχών και συνειδήσεων για μια Νέα Ελλάδα!

Είναι φυσικό να μας πολεμούν με τόση λύσσα και τόσο μίσος, γιατί την ίδια ώρα κατά την οποία έχουν εξασφαλίσει την παθητικότητα σχεδόν ολόκληρου του λαού, τον οποίο έχουν μετατρέψει με όπλο την ανέχεια και την προπαγάνδα σε ραγιάδες, υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται. Υπάρχουν κάποιοι που υψώνουν ως τα ουράνια την Γαλανόλευκη και την Τιμή ενός ολόκληρου Έθνους και δεν παραδίδουν ψυχή.

Μας πολεμούν με κάθε τρόπο. Χρησιμοποιούν κάθε είδους ψευδολογία. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διεξάγει ένα νόμιμο πολιτικό αγώνα καταδικάζει κάθε πράξη βίας, αλλά ταυτόχρονα βλέπει την σκοπιμότητα και τον δόλο όλων αυτών που συκοφαντούν συστηματικά το Κίνημά μας.

Και ενώ οι φυλλάδες και τα κανάλια της διαφθοράς στήνουν νέα χρυσαυγιάδα σε ένα τζαμί στην Θράκη ευρέθησαν δύο πιστόλια με… σιγαστήρες(!) και ο υπεύθυνος του τζαμιού, ο μουφτής, αφέθηκε… ελεύθερος!

Ας το πάρουν απόφαση είμαστε υπερήφανοι γιατί είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, είμαστε υπερήφανοι για την συνέχεια του Έθνους μας μέσα από χιλιάδες αιματοβαμμένα χρόνια Ιστορίας. Πιστεύουμε και θα πιστεύουμε στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και οι καιροί δεν αργούν που μέσα από την θύελλα και την δυστυχία που έχουν φέρει στον λαό μας οι άθλιοι εξουσιαστές του θα ανατείλει και πάλι μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αντάξια της Ιστορίας της. 

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]