Ο Τρωικός Πόλεμος έρχεται με στόχο να κατατροπώσει το Game of Thrones

Ο Τρωικός Πόλεμος έρχεται με στόχο να κατατροπώσει το Game of Thrones

  • Ο Τομ Γουέστον Τζόους θα υποδυθεί τον Έκτορα και ο Λούις Χάντερ τον Πάρη (φωτ.: BBC)
Ο Τρωικός Πόλεμος, και κυρίως η ερωτική ιστορία του Πάρη και της Ελένης, είναι η… νέα έμπνευση του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου BBC το οποίο συμπράττει με το αμερικανικό Netflix με στόχο να δημιουργήσει το αντίπαλο δέος του «Game of Thrones». Η νέα τηλεοπτική σειρά, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο Κέιπ Τάουν, θα προβληθεί στη μικρή οθόνη το 2018.
«Troy: Fall of a city» (Τροία: Η πτώση μιας πόλης) είναι ο τίτλος της, και σύμφωνα με τους δημιουργούς της θα αποτελέσει κάτι μοναδικό για τα δεδομένα της τηλεόρασης. Άλλωστε, όπως έχει ανακοινωθεί, το κόστος κάθε επεισοδίου θα φτάνει τα 7 εκατ. ευρώ!
Πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι ο Λούις Χάντερ και η Μπέλα Ντάιν. Οι δύο νέοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τον Πάρη και την Ελένη.
Τον βασιλιά Πρίαμο θα υποδυθεί ο Ντέιβιντ Θρέλφολ, την Εκάβη η Φράνσις Ο’ Κόνορ, τον Έκτορα ο Τομ Γουέστον Τζόουνς, ενώ τον πολυμήχανο Οδυσσέα, ο –γνωστός από το ρόλο του Μπέντζεν Σταρκ στην επική σειρά φαντασίας «Game of Thrones»– Τζόζεφ Μολ.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα τέτοιο καστ, καταφέρνοντας όχι μόνο να έχουμε νέα  πρόσωπα, αλλά και καταξιωμένους ηθοποιούς με τους οποίους έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν», ανέφερε ο σεναριογράφος της σειράς Ντέιβιντ Φαρ.
pontos-news.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]