H εξέλιξη της υπόθεσης Σώρρα και πως εμπλέκει δημοτικό σύμβουλο δήμου στην Πέλλα


Αναβλήθηκε για τις 17 Μαΐου η εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχε επιβληθεί στον Αρτέμη Σώρρα, μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του στον δεύτερο βαθμό.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, αναμένεται να καθαρογραφεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας, με την οποία επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών στον εντολέα του.

Στη συνέχεια, οπαδοί που Αρτέμη Σώρρα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του.



Υπενθυμίζεται ότι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, με απόφασή του στις 17 Μαρτίου, είχε κρίνει ένοχο τον Αρτέμη Σώρρα για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση.



H ιδιαίτερα σημαντική αυτή υπόθεση που καταγράφεται ως show τηλεοπτικό που αποτελεί μια πρώτης ευκαιρίας "απόσπασης" της προσοχής της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα και δεν παύει να αποτελεί ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος πολιτικών εξελίξεων σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης στο Ν.Πέλλας.


Δημοτικός σύμβουλος δήμου του Ν.Πέλλας φέρεται ιδιαίτερα "στριμωγμένος" μετά τις τελευταίες πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις, αφού μέχρι πρότινος, όπως ο ίδιος διατεινόταν και νδιαφήμιζε, έφερε τον ίδιο τον Σώρρα για περιοδεία στο Νομό και ιδιαίτερα στο δήμο εκλογής του.

Ήταν τόση η επικοινωνία των δύο προσώπων που σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου (υπάρχει και στα πρακτικά καταγεγραμμένο), παρότρυνε με το λόγο του να υπάρξει "στενότερη επαφή" με τον πολιτικό φορέα του Σώρρα, για να "ευργετηθεί" δήθεν ο τόπος από τα δισεκατομμύρια του!!!






Για τους έχοντες στοιχειωδώς γνώση του θέματος, είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος έχει υπογράψει έγγραφα που του πρότειναν κατά την προεκλογική περίοδο, προκειμένου να "δέσει" η συνεργασία!


Στη συνεργασία του αυτή που προσυπογράφηκε, φέρεται να αποκτά το χρίσμα του τοπικού διαχειριστή μέρους των 600.000.000.000 Ευρώ του Σώρρα!



Η στενωπός έγινε ακόμη στενότερη τελευταία για τον ίδιο μετά και τα δημοσιεύματα στον τύπο ότι η διακαιοσύνη ξεσκονίζει κυριολεκτικά τα οικονομικά αρχεία των στελεχών του Σώρρα.


Παρακολουθούμε με ιδαίτερο ενδιαφέρον την υπόθεση και πιστοί στις αποκαλύψεις θα επανέλθουμε στο θέμα σύντομα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]