ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΣΚΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !!! -video-


ΜΕ μία ολοκληρωμένη άποψη και με πολιτικό λόγο που έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ο μακροβιότερος δημοτικός σύμβουλος στην Αλμωπία, Δημήτρης Βέσκος ξεκαθάρισε τη θέση του και έστειλε ένα  σαφές πολιτικό μήνυμα με την άποψη του για όσα συμβαίνουν στο συνδυασμό του δημάρχου, αλλά και για τις προθέσεις του.


Ξεκαθάρισε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο  ότι οι προθέσεις του δεν συμβαδίζουν πλέον με τις προθέσεις του δημάρχου.


Όλοι γνωρίζουμε ότι το τελευταίο δράμα που παίζεται στο δήμο Αλμωπίας με πρωταγωνιστή το δήμαρχο, τόσο για τα προνοιακά όσο και για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις του, δεν μπορεί να γίνει αποδεχτό όχι μόνο από το Δ.Βέσκο αλλά όπως θα δούμε και σε επόμενη ανάρτηση, ούτε από τους υπόλοιπους αποστασιοποιηθέντες δημοτικούς συμβούλους, τον Απόστολο Ουργαντζόγλου, τον Γιάννη Ρώσση, τον Χρ. Μπάτση και τον Χρ. Χουρσόγλου ο οποίος ξεκαθάρισε από την αρχή της θητείας ότι ανεξαρτητοποιείται.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Βέσκος δεν συνηθίζει να παίρνει το λόγο, παρά μόνο για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Αυτή τη φορά όμως ο λόγος του αν και ασυνήθιστος, είχε έντονη πολιτική χροιά και ξεκάθαρη πολιτική έκφραση με πολιτικά βέλη με συγκεκριμένο στόχο. Τον δήμαρχο Αλμωπίας.

Επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονιστεί, όπως φαίνεται και στο βίντεο εξάλλου, παρατηρούμε ότι ο Ανδρέας Κόγιος αποχωρεί από την διαδικασία απέχοντας από τη  διαδικασία για την ψήφιση των προνοιακών επιδομάτων!


Δείτε το πολύ σημαντικό βίντεο παρακάτω του PELLAin με την τοποθέτηση του Δημήτρη Βέσκου:




Nα θυμίσουμε ότι σήμερα Κυριακή συγκαλείται δημοτικό συμβούλιο για την εκλογή μελών των επιτροπών ποιότητας ζωής και οικονομικών. 


Θ.Χ.

PELLAin
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΑΝΙΔΗ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ .
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει ήδη μεταδοθει ζωντανά η συνεδρίαση και τα βίντεο υπάρχουν στο προφίλ μου στο f/b. Στη συνέχεια θα μεταδοθούν σημαντικά σημεία από τη συνεδρίαση πολύ σύντομα

      Διαγραφή
    2. Μπορείτε να δείτε τα βίντεο στη δνση:
      https://www.facebook.com/teokapsias

      Διαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]