ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΤΡΙΨΕΙ Η ΒΙΔΑ!!!"

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΚΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ....!!!


Σε απελπιστική κατάσταση έχει φθάσει ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημ.Μπίνος, ο οποίος μετά τα απανωτά τραγικά λάθη που έχει διαπράξει εις βάρος της κοινωνίας και των δημοτών, ζητά χείρα βοηθείας από τη Νέα Δημοκρατία, για να τον στηρίξει, όπως διατείνεται εναντίων των "διαφωνούντων" δημοτικών συμβούλων του (πρώην) συνδυασμού του. ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΑΛΜΩΠΙΑ...  

 ...ΤΟΤΕ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!"



Είναι γνωστό πλέον ότι ο δήμαρχος δεν διαθέτει πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και προσπαθεί να "επιζήσει" πολιτικά απέναντι σε ένα πολιτικό τσουνάμι που έρχεται με δύναμη κατά πάνω του!

Βέβαια ας μας επιτρέψει ο δήμαρχος να του κάνουμε γνωστή μία παλιά ινδιάνικη παροιμία που λέει : "Έξυπνος είναι αυτός που μαθαίνει από τα λάθη  των άλλων!!!...", οπότε μη σκας και πολύ δήμαρχε, δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία! 

Είναι ασύγκριτα υποδεέστερος των καταστάσεων και αυτό φαίνεται από τις επιθέσεις του εναντίων των συμβούλων του, των οποίων την επίπληξη ζήτησε από τη Νέα Δημοκρατία (απίστευτα τραγικός).
Επίσης επιτίθεται τις τελευταίες ημέρες εναντίον του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη, αφού χάλασε η "μπίζνα" με τους ρομά και επιρρίπτει ολοκληρωτικά τις ευθύνες πάνω του, σα να μην ήξερε περί τίνος πρόκειται!!!


            PELLAin: ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!           

Είναι πλέον γνωστό ότι οι "αποκαλύψεις" του PELLAin δημιουργούν τεράστια προβλήματα και στους δύο πολιτικούς(!), αφού η φωλιά τους αποδεικνύεται ιδιαιτέρως λερωμένη πολιτικά!!!


             ...ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ!                                                          


Τώρα τρέχουν και δεν  προλαβαίνουν με δηλώσεις, συνεντεύξεις και δελτία τύπου, προκειμένου βγούνε, όπως νομίζουν, "καθαροί' και αλώβητοι από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

Όσο για το Γιάννη Σηφάκη που κόπτεται τόσο πολύ για τους Ρομά, την επόμενη φορά ας ζητήσει την ψήφο τους μιας και ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το μέλλον τους!!!

Ο κόσμος κύριοι σας πήρε χαμπάρι... και η τιμωρία θα είναι παραδειγματική από τους ψηφοφόρους. 

Να το θυμάστε!


Θ.Χ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]