ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ!!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ Η ΖΩΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΟΙΡΩΝ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

Παιδί κινδύνευσε εχθές Δευτέρα 19.6.2017., από επίθεση που δέχθηκε από αδέσποτο χοίρο (γουρούνι) στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας.  Διαμετακομίστηκε εσπευσμένα στο Κ.Υ. Αριδαίας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 
Ο κάπρος (γουρούνι) σύμφωνα με πληροφορίες του PELLAin κυκλοφορούσε αδέσποτο, προερχόμενο από την περιοχή που έχουν καταπατήσει και περιφράξει δίπλα στο ποτάμι της Αριδαίας, Βούλγαροι οι οποίοι παρανόμως την κατέχουν και εκμεταλλεύονται την περιοχή!

Παρά την δημοσίευση από το PELLAin (πρώην ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας) πριν από ένα περίπου χρόνο, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός!!!

Τώρα φτάσαμε στο σημείο να κινδυνεύουν παιδιά και περαστικοί.

Ας ασχοληθούν οι υπηρεσίες επιτέλους... τι άλλο περιμένουν για να παρέμβουν σε μία καταφανή παρανομία;;;

Αν την καταπάτηση την είχε κάνει κάποιος Έλληνας θα είχαν επέμβει πριν καλά καλά το καταλάβει!!!



Δείτε παρακάτω την πρότερη ανάρτηση  σχετικά με το θέμα, που είχε κάνει το γύρω του διαδικτύου και που είχε αναρτηθεί και από άλλες σελίδες πανελλαδικής εμβέλειας.


 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ(;) ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ




ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ εικόνες στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας.

Δεν το χωρά πλέον ο ανθρώπινος νους για όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια. Βούλγαροι έστησαν ολόκληρη παραγγούπολη στην όχθη της παραποτάμιας περιοχής της Αριδαίας, εντός σχεδίου ζώνης της πόλης και σα δεν έφτανε αυτό έχει πραγματοποιηθεί περίφραξη ολόκληρη περιοχή, με μια πρόχειρη εκτίμηση περίπου 3-4 στρεμμάτων, με θεμέλια τσιμέντινα, σιδηροπασάλους και συρματόπλεγμα!!!

Η περιοχή πρίν από ενάμιση χρόνο ακριβώς δείχνει σε εικόνες του googleearth που παραθέτουμε, παντελώς άθικτη και απείραχτη.

Η περιοχή στην οποία έχει πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη καταπάτηση είναι διαθέσιμη του δημοσίου και απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχουν Έλληνες με ανάγκες για να τους διανεμηθεί!

Είναι σοκαριστικό πέρα για πέρα να παρατηρούμε στο συγκεκριμένο χώρο να έχουν πραγματοποιηθεί σταυλικές εγκαταστάσεις με άλογα, χοίρους, σκυλιά και ποιος ξέρει τι άλλο, χωρίς να τηρούνται οι παραμικρές προϋποθέσεις που απαιτούνται σε αυτές τις περιπτώσεις από το νόμο, όπως απόσταση από κατοικημένες περιοχές, συνθήκες διαβίωσης των ζώων, κανόνες ασφάλειας, κλπ.

Στο παρακάτω βίντεο είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι διακρίνεται δίπλα ακριβώς στην όχθη του ποταμού ότι έχει πραγματοποιηθεί και παράνομα εκτεταμένη υλοτόμηση!

Επίσης εγείρεται και η απορία για ποιο λόγο είναι απαραίτητη η επιγραφή σε παράγκα στη συγκεκριμένη περιοχή της αναγραφής"WC" με έντονα και μεγάλα γράμματα;

Είναι απορίας άξιο πως για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχει γίνει καμία καταγγελία στις αρμόδιες υπηρεσίες γι' αυτή την εξόφθαλμη περίπτωση.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για την πραγματοποίηση σχετικών ελέγχων στην περιοχή, πριν φτάσουν τέτοιες συμπεριφόρές να γίνουν κανόνας και όχι εξαίρεση!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:















Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]