Η πιο αφράτη και εύκολη κρέμα ζαχαροπλαστικής που υπάρχει.Είναι τόσο ελαφριά που τρώγεται και σκέτη.Κανονικά ο τρόπος παρασκευής της κρέμας ζαχαροπλαστικής είναι διαφορετικός αλλά όταν κάνεις μικρή ποσότητα μπορείς απλά να βράσεις όλα τα υλικά μαζί.ΠΡΟΣΟΧΗ όμως..Πρέπει να ανακατεύουμε καλά για να μην ψηθεί το αυγό.
Υλικά (Ingredients):
1 κλωναράκι βανίλιας (1 vanilla stick) 2 αυγά (2 eggs) 100γρ. ζάχαρη (100gr. sugar) 45γρ. κορν φλάορ (45gr. cornstarch) 500ml γάλα (500ml milk)
200γρ. σαντιγύ (200gr. whipped cream)
|
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :