Λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη της περιόδου 2017-2018 για την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και όλα φαίνεται να είναι έτοιμα στην ώρα τους …

... αν και με υπερπροσπάθεια.

Για την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ η φετινή σεζόν αρχίζει με πολύ καλούς οιωνούς, αφού με την αμέριστη στήριξη και προσωπική βοήθεια μιας ομάδας γονέων ήρθε σε πέρας αυτό που φαινόταν σχεδόν ακατόρθωτο στην αρχή. Δηλαδή να τελειώσει η υποδομή γηπέδου. Να στρωθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας. Να γίνει γενική ανακαίνιση των «βαγονιών». Να μπει επαρκής φωτισμός στα γηπεδάκια. Να είναι έτοιμο το νέο γήπεδο της Ακαδημίας στο Μεσσιανό, όπου θα παίζουν οι μεγάλες κατηγορίες κλπ.
Όλα αυτά ναι μεν έγιναν, αλλά μας εξάντλησαν και αγγίξαν τις ψυχικές μας αντοχές και φυσικά δεν μπορούν να πληρωθούν με όλου του κόσμου τα λεφτά, που λέει και ο λαός μας. Έγιναν γιατί υπάρχει φιλότιμο, υπευθυνότητα και η αγάπη προς τα παιδιά και το ποδόσφαιρο. Αυτά μας έκαναν δημιουργικούς και μας όπλισαν με υπομονή και αντοχή.
Άξια αναφοράς, να ξανά τονισθεί , ήταν η εθελοντική προσφορά με προσωπική παρουσία, εργασία, αλλά και προσφορά σε υλικό και οικονομική στήριξη από την ομάδα γονέων. Είναι 100% δεδομένο πως δίχως την βοήθεια τους δεν ήταν δυνατόν να τελειώσουν τα έργα.
Παρόν φυσικά ήταν και συνεργάστηκαν τα στελέχη του Δήμου ΠΕΛΛΑΣ με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Γιάννη Γυριχίδη, όπως και με τον αντιδήμαρχο της τεχνικής υπηρεσίας κ. Παναγιώτη Κερασόπουλο.
Η ΑΑΓ ευχαριστεί όλους μηδενός εξαιρουμένου.
Ακολουθεί ρεπορτάζ της ιστορίας των εργασιών από το φωτογραφικό αρχείο της Ακαδημίας.











Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]