ΔΗΜΑΡΧΕΕΕΕ: "ΕΡΧΕΤΑΙ... ΜΙΑ "ΜΗΝΥΣΑΡΑ", ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ!!!"

ΟΤΑΝ "ΞΥΝΕΤΑΙ" Η ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙ;...

 ...μια πολλή σοφή παροιμία που όφειλαν να τη γνωρίζουν όλοι οι παρακείμενοι στη Δημοτικό Μέγαρο στην Αλμωπία,

...και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος.
Εδώ και καιρό εκκολάπτεται μια εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμησης από το γνωστό φερέφωνο του δημάρχου Αλμωπίας Δημ.Μπίνου, το BinosNews, που επικεντρώνεται στο πρόσωπο του Δημήτρη Βέσκου. 

Με τη τακτική της λασπολογίας που εφαρμόζει και τη γνωστή ναζιστική εμπνεύσεως μέθοδο του Γκέμπελς, λεγέ-λέγε κάτι θα μείνει από τη λάσπη, εφαρμόζεται ως ύστατη προσπάθεια ανακοπής του διαλυμένου συνδυασμού του δήμαρχου, προκειμένου να περισώσει ότι έχει απομείνει, πριν του φύγουνε και οι τελευταίοι εναπομείναντες!

Ο Δημήτρης Βέσκος δεν είναι μία τυχαία επιλογή, αλλά θεωρητικά αποτελούσε τον συνδετικό κρίκο πολλών προσώπων του πρώην συνδυασμού του δημάρχου και ίσως τον βασικότερο παράγοντα της συγκρότησης του συνδυασμού.

Προφανώς ο δήμαρχος Αλμωπίας αντιλαμβανόμενος το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκε μετά από μία 3ετία αποτυχημένης διακυβέρνησης του δήμου, γεμάτο αστοχίες, ανεκπλήρωτους πολιτικούς πόθους χτισμένους στην άμμο, θεωρεί ότι η συντονισμένη προσπάθεια συκοφάντησης του Δημοτικού Συμβούλου, Δημήτρη Βέσκου, τόσο στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και μέσο του οχετού ψεμμάτων και "στημένων" σχολίων του BinosNews, θα καταφέρουν να τον λυγίσουν! 

Δυστυχώς για το δήμαρχο!

 Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του PELLAin που δε μασάει τα λόγια του, ο Δημήτρης Βέσκος (για όσους τον γνωρίζουν έχει μεγάλη υπομονή, αλλά όχι ατελείωτη) ετοιμάζει με το συμπάθειο μια "μηνυσάρα" ΝΑ!!!

Όπως καταλαβαίνεται η οριστική διάρρηξη του συνδυασμού του Δημάρχου είναι πλέον επιβεβαιωμένη και από τον ίδιο το δήμαρχο, ο οποίος προσπαθεί να λασπολογίσει με τη σειρά όσους τον στήριξαν για να αναδειχθεί ο ίδιος ως νέος Ναπολέων! 

ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Δημήτρης Βέσκος έχει δώσει εντολή σε νομικούς προκειμένου να κινηθεί δια της νομικής οδού κατά όσων πρωτόγνωρων αθλιοτήτων βλέπουν το φως της δημοσιότητας με ηθικό αυτουργό τον «ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ» στην Αλμωπία 

Δείτε εδώ σχετική ανάρτηση 
Ο "ΒΑΣΙΛΙΑΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ" ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ...ΠΑΡΕΛΘΟΝ!).


Δεν είναι πρωτοφανές να σπιλώνονται υπολήψεις και αξιοπρέπεια πολιτών μέσω του BinosNews, αλλά είμαστε σίγουροι ότι κάτι θα έχει και γι’ αυτόν το «μενού»! Ας μη βιάζονται, έρχεται με το συμπάθιο και θα είναι μεγάλο!!!

Να σημειώσουμε ότι πέρα από την κάθε λογής επιθετικότητα του Δημάρχου, εναντίον των σημαντικότερων στελεχών του πρώην συνδυασμού του, έχει κινηθεί  και κινείται υπόγεια και κατά των συντελεστών και συνεργατών του ιστολογίου PELLAin, διότι θεωρεί ότι η φίμωση του θα του προσφέρει ατελείωτα πελάγη ευτυχίας και  γκεμπελικής ενημέρωσης από το «δικό του» BinosNews.

 Τόσο δημοκρατικά δηλαδή!
 Δείτε σχετική ανάρτηση παρακάτω:
  

Η ΚΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ!


Στη συνέχεια παραθέτουμε σχετική ανάρτηση με την ακολουθία του οχετού σχολίων που προέρχεται από τους ίδιους εμπνευστές στην ναυαρχίδα της τοπικής λάσπης, το BinosNews, το οποίο πληρώνουν οι δημότες του Δήμου αδρά, με την αδικαιολόγητα μεγάλη φορολογία που τους επιβάλλεται υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Αλμωπίας, προκειμένου να συκοφαντούνται πρόσωπα που δεν είναι αρεστά στον ίδιο, κυρίως στελέχη του διαλυμένου συνδυασμού του.
 








ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:http://e-kefalonia.blogspot.gr/2015/06/blog-post_377.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. DEN EXEI ANAGKI O BINOSNEWS KAI I METRESA TOU I STAVROULA
    THA ERTHEI O KARASMANIS NA TON SOSEI KAI NA TON
    KSANAKANI DIMARXO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΙΠΟΝ ΘΟΔΩΡΕ..ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΕΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΔΥΟ ΓΑιΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ..ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ...ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ...ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΨΩ ΑΛΛΑ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΡΤΗΣΕ ΤΟ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΕΙΝ...ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΓΓΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ

      Διαγραφή
  3. ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ PELLAin ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΑ. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ MpinosNews.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΞΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΑΝΩΝΥΜΟ" ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ.
    Ο ΛΟΓΟΣ πολύ απλός: Σε περίπτωση που δεν αναφέρει το όνομα του ο γνωστός "ΑΝΩΝΥΜΟΣ", επιφυλασσόμεθα ως PELLAin για περαιτέρω υπεράσπιση με κάθε ένδικο μέσω. Ευτυχώς υπάρχει πλέον και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να μπορούμε να προστατευόμαστε από τους τζάμπα μάγκες-λασπολόγους της τοπικής ενημέρωσης και πολιτικαντισμού.

    Θεωρούμε ότι υπάρχει χώρος αλλού αλλά όχι στο PELLAin γι'αυτού του είδους τις λασπολογίες! Ας συνεχίσουν να αυθύνονται εκεί που ανήκουν μαζί με τα γουρούνια όπως πολύ καλά προείπε δημοτικός σύμβουλος της δημαρχιακής παράταξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]