ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΠΟΛΗ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΝ ΕΤΗ 2018!!!


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ οι εικόνες από τους δρόμους της Αριδαίας.
Εν έτη 2018 και καταμεσής του χειμώνα οι ιθύνοντες του Δήμου Αλμωπίας αποφάσισαν να διαλύσουν την οδοποιία της πόλης και μαζί με αυτή την ότι έχει παραμείνει ζωντανό από την οικονομική ζωή της πόλης!
Παρά τις εκ αντιθέτου προτροπές δημοτικών συμβούλων ότι είναι άκαιρο χρονικά να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα για τη συνέχιση των εργασιών κατασκευής του νέου αποχετευτικού. συνεχίστηκαν μετά από διακοπή αρκετά μεγάλου χρονικού διαστήματος, την ποιο ακατάλληλη χρονική περίοδο, δηλ. στις αρχές του χειμώνα!

Το δεύτερο ζήτημα που εγείρεται και αποτελεί απορίας άξιο είναι γιατί όλη αυτή άκαιρη αναστάτωση, από τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς η ολοκλήρωση του έργου αποτελεί μία "πραγματική ουτοπία".
Δηλαδή γίνεται μία τόσο μεγάλη ζημιά από τη στιγμή που για να παραδοθεί το έργο του αποχετευτικού οφείλει να γίνει σύνδεση με ένα σύγχρονο βιολογικό καθαρισμό!!! 

Αν είδατε εσείς έτοιμο βιολογικό πείτε το και σε εμάς να το ανακοινώσουμε!!!

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά προέτρεψαν τους κατοίκους της πόλης ότι είναι απαραίτητο για κάθε σύνδεση να καταβάλλονται από τους πολίτες επιπρόσθετα 300 ευρώ!!!

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ... 
...ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΎΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΧΡΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ! 

Δείτε παρακάτω βίντεο και εικόνες από την τριτοκοσμική εικόνα που δείχνει η πόλη της Αριδαίας:














Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σσσσσσσ ΜΗΝ σας ακουσει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ και ο προσωπικος του φωτογράφος, βγάζουν σέλφι και θα γίνουν και αυτά μωρέ..χαλαρααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλωσηρθατε στη πολη της λακουβας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρέχει λασπουρια,φυσάει τοπίο στην ομίχλη. Δύο χρόνια. Έλεος φωτογραφε. Γι'αυτό αναγκαστικά ο προσωπικός φωτογράφος σήκωσε ντρον και νύχτα μάλιστα.
    Και το χειρότερο από όλα ο δήμαρχος κ ο φωτογράφος του, το ονόμασαν ΑΡΙΔΑΊΑ by night. Αλλά εμείς οι άσχετοι δεν έχουμε καλλιτεχνικό μάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]