120.000 ΕΥΡΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Χρηματοδότηση από την Γ.Γ.Α. για ηλεκτροφωτισμό του Δημοτικού σταδίου Γιαννιτσών με 120.000,00 € και η επισκευή του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) του Δημοτικού σταδίου Γιαννιτσών με προϋπολογισμό 100.000,00 €

Σε σύσκεψη που πραγματοπουήθηκε στη γ.Γ.Αθλητισμού ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός αποφάσισε την χρηματοδότηση των προαναφερόμενων έργων στο Κεντρικό Δημοτικό στάδιο της πόλης των Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν 4 πυλώνες ηλεκτροφωτισμού με την απαιτούμενη ισχύ για να ηλεκτροφωτιστούν η αγωνιστική επιφάνεια του σταδίου στο σύνολο της ( γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβος) και με ένταση στα επίπεδα άνω των 250 LUX μετά των απαραίτητων προβολέων, PILLARS , καλωδίων, χειριστηρίων κ.λ.π.
Ακόμη θα επισκευαστούν οι φθορές του ελαστικού τάπητα ( ταρτάν) με εργασίες καθαρισμού επιφάνειας στιβάδας υφιστάμενου συνθετικού τάπητα, συμπλήρωσης πάχους υφισταμένου συνθετικού τάπητα και κατασκευή επιφανειακής στιβάδας ( RETOPING) στην πρώτη διαδρομή του στίβου, στο μισό της δεύτερης διαδρομής και σε διάφορα τμήματα της υπόλοιπης επιφάνειας του στίβου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]