VIDEO-ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 300 ΜΑΤ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΔΡΟΜΟ"


8 κλούβες πάνοπλων ΜΑΤ και άλλες πόσες αστυνομικές δυνάμεις που κατέφθασαν με οχήματα, με τη συνδρομή ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.  και απίστευτο αριθμό χημικών, κρατούσαν με νύχια και με δόντια ένα άνοιγμα δρόμου 8-10 μέτρων.

Το pellain-gr ήταν σε  Live  μετάδοση εκεί και μετέφερε σε εικόνες τον παλμό των Μακεδόνων που ξεκίνησαν αυθόρμητα από το Χιονοδρομικό της Βίγλας, απροετοίμαστοι και "άσχετοι", άνδρες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι, νήπια, όλοι τους πατριώτες από όλα τα σημεία της Μακεδονίας, με σκοπό να κάνουν πορεία μία απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων και να φτάσουν στα σύνορα για να διατρανώσουν την αντίθεση τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.


ΜΑΥΡΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Φήμες ανεπιβεβαίωτες αναφέρουν για 2 νεκρές μία ηλικιωμένη που είχε πρόβλημα υγείας και έπεσε από την υπερβολική ρίψη δακρυγόνων σε άμαχους πολίτες οι οποίοι ήταν εκτός από ειρηνικοί διαδηλωτές και απροετοίμαστοι για μια τέτοια αντιμετώπιση από το κράτος του Τσίπρα και μία νεαρή κοπέλα από τα χτυπήματα των αστυνομικών.
Επαναλαμβάνουμε με κάθε επιφύλαξη τω μεταφέρουμε μέχρι να διευκρινιστεί από τα Νοσοκομεία Καστοριάς και Φλώρινας.

Πολλοί οι τραυματίες ανάμεσα τους και ένα μικρό παιδί σε μία άνιση μάχη με πάνοπλους αστυνομικούς και η Πρόεδρος της Τ.Κοινότητας Περίκλειας Πέλλας τραυματίστηκε σοβαρά και διαμετακομήσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Φλώρινας, γυναίκα με σπασμένο χέρι από την κρύα Βρύση Πέλλας, όπως και πολλοί τραυματίες από κατάγματα και αναπνευστικά προβλήματα.

Οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για υπερβάλλοντα ζήλο των αρχών και πως σε καμία περίπτωση δεν είχαν την πρόθεση να έρθουν σε αντιπαράθεση με τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις δημιουργήθηκαν μεταξύ των ανδρών της αστυνομίας για τις εντολές που ερχόντουσαν η μία μετά την άλλη για να μην αφήσουν την πορεία να ολοκληρωθεί.


Η ρίψη των δακρυγόνων δεν έχει προηγούμενο. 


Για περισσότερες από 3 ώρες έπεφταν ασταμάτητα εναντίων των πολιτών κάθε 5"-10".

ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΌΝΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΆΛΕΣ ΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ ΑΠΟΡΟΎΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΊΣΜΑ, ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΈΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΉΣΕΙ! 
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΜΕ ΠΡΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ!!!

Δείτε παρακάτω βίντεο από τις live μεταδόσεις και θα υπάρξει ροή ειδήσεων με αναρτήσεις στη συνέχεια από το pellain-gr για τα τελευταία γεγονότα που φαίνεται ότι μάλλον τώρα ξεκινά ένας δεύτερος γύρος για τη Μακεδονία.

Κάντε κλικ στα Link παρακάτω και δείτε εικόνες από τις Live μεταδόσεις του pellain-gr




















pellain-gr


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]