ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ, γνωστά πολιτικά πρόσωπα από την Πέλλα -video,foto-



 Νέο πολιτικό φορέα εξήγγειλε εχθές από τη Θεσσαλονίκη σε μία κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων κεντρικού Ξενοδοχείου της πόλης, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός. 

Το όνομα αυτού ...


Πλήθος κόσμου από ανώνυμους και επώνυμους πολίτες από όλο το κοινωνικό φάσμα παρακολούθησε τον από καιρού κυοφορούμενο πολιτικό φορέα 

Έκπληξη και ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν οι παρουσίες βουλευτών, πρώην βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου και γνωστών πολιτικών προσώπων από το ευρύτερο πολιτικό φάσμα, που όμως κατά καιρούς έχουν εκφράσει ανοιχτά τις πατριωτικές τους καταβολές!


  Το παρόν έδωσαν οι Βασίλειος Καπερνάρος, Χρήστος Ζώης, Δέσποινα Σβερώνη, Δημήτριος Κουκούτσης, Ανάργυρος Σαρίπαππας, ο προσφάτως παραιτηθής γραμματέας της τοπικής Πέλλας Χ.Α. Γιώργος Κυριακίδης, ο "αρχιτέκτονας" (προ 2ετίας παραιτηθής) του 18% της Χ.Α. στη Σκύδρα, Νίκος Μπαμπαλής, είναι μερικά μόνο από τα γνωστά πρόσωπα που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Δείτε παρακάτω βίντεο απόσπασμα από την ομιλία του Λ.Συναδινού:
















Θ.X.
pellain-gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]