Οι Iron Maiden... προκάλεσαν μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό

oi-iron-maiden-prokalesan-mpotiliarisma-stin-attiki-odo


Ταλαιπωρία περιμένει όσους σχεδιάζουν να παρευρεθούν το βράδυ της Παρασκευής στην συναυλία των Iron Maiden στη Μαλακάσα, στο Terra Vibe Park.
Ταλαιπωρία περιμένει όσους σχεδιάζουν να παρευρεθούν το βράδυ της Παρασκευής στην συναυλία των Iron Maiden στη Μαλακάσα, στο Terra Vibe Park.  
Κι αυτό γιατί οι πολυάριθμοι θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος θα κάνουν αρκετή ώρα να φτάσουν στη συναυλία, καθώς αυτήν την ώρα υπάρχει έντονο μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαλακάσα, από τις 9 το πρωί της Παρασκευής (20.07.2018) έως τις 04:00 του Σαββάτου (21/7), στην παράπλευρη βοηθητική οδό της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ του Α/Κ Μαλακάσας και της Ε.Ο. Μαλακάσας – Μαρκόπουλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, στο συγκεκριμένο διάστημα, η κυκλοφορία των οχημάτων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο θα πραγματοποιείται με εκτροπές μέσω της Ε.Ο. Μαλακάσας – Μαρκόπουλου, ως παρακαμπτήριας οδού που συνδέει το προαναφερόμενο οδικό τμήμα και διέρχεται μέσω της κοινότητας Μαλακάσας. 
φωτο reuters

thetoc.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]