Δράσεις ναυταθλητισμού στη Θεσσαλονίκη για παιδιά από ευπαθείς ομάδες στο πλαίσιο του «Συμμετέχω Ισότιμα»Ο Τομέας Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Βουλγαρίας και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη δράσεις ναυταθλητισμού για παιδιά από ευπαθείς ομάδες. 
Οι δράσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα του Τομέα Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  «Συμμετέχω Ισότιμα» και θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκηςστις 10 το πρωί. Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη του φορέα «Κοινωνία και Πολιτισμός», της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια, καθώς και της Επίλεκτης Ομάδας  Ειδικών Αποστολών του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.
«Συνεχίζουμε δυναμικά δίνοντας ευκαιρίες για ισότιμη συμμετοχή στον ναυταθλητισμό. Με εκδηλώσεις όπως αυτή που διοργανώσαμε το φετινό Σεπτέμβριο στη λίμνη Δοϊράνη και την εκδήλωση της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη δείχνουμε τη φροντίδα μας για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε να επεκτείνουμε τη δράση ”Συμμετέχω Ισότιμα” σε όλη την κεντρική Μακεδονία και να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο γίνεται περισσότερα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του ναυταθλητισμού», τονίζει σχετικά ο συντονιστής του Τομέα Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χάρης Αηδονόπουλος.    
 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΑUTOLUXUS ΤΣΟΛΕΡΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]