ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ... Ρωσία προς Σκόπια: «Δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία αλλαγή του ονόματός σας»!

Μετά την ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων και την έγκριση των συνταγματικών αλλαγών η Μόσχα έστειλε σαφές μήνυμα λέγοντας ότι δεν δέχεται την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» και ότι αυτή η στάση δεν θα αλλάξει, σημειώνει δημοσίευμα.



«Η Ρωσία αναγνώρισε τη Δημοκρατία της Μακεδονίας με το συνταγματικό όνομά της εδώ και περισσότερα από 26 χρόνια και η θέση της δεν αλλάζει, ούτε πρόκειται να δεχθεί άλλη ονομασία», γράφει στο Twitter η ρωσική πρεσβεία.

Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά ΑΦΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ήταν η ηγέτιδα του ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟΥ που ως βασικό της σχέδιο για τα Βαλκάνια είχε την με οποιοδήποτε τρόπο ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και την ενσωμάτωση της στον Σλαβικό κορμό, κάτι που εν μέρη έχει ήδη καταφέρει με την δημιουργία του μορφώματος των Σκοπίων.

Οι Αμερικάνοι να τα βλέπουν αυτά που δεν θέλουν καταλάβουν ότι μακροχρόνια με αυτά που κάνουν εξυπξηρετούν τον Ρωσικό παράγοντα στην περιοχή παρά τον απωθούν και αντιληφθούν πως ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του κράτους αυτού και ο διαμοιρασμός του εκεί που πραγματικά ανήκουν οι πληθυσμοί που το κατοικούν. Πράγμα που θα σημάνει αυτόματα και την ενσωμάτωση οόκληρης σχεδόν της ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Μακεδονίας στο Ελληνικό Κράτος, ενώ τα λοιπά μέρη του μορφώμαματος σε Αλβανία και Βουλγαρία και κατά συνέπεια όλα τα εδάφη του στο ΝΑΤΟ.

Οτιδήποτε άλλο δεν έχει μέλλον και υπονομεύει στα Βαλκάνια, εκτός από την ειρήνη, την παρουσία της Δυτικής Συμμαχίας και την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος.

stoxos.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]