Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου ευθαρσώς δηλώνουν ΣΤΉΡΙΞΗ στον π.Χρήστο Σιάννα

Σε μία ανακοίνωση στήριξης προχώρησαν όλες οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου στην απαράδεκτη περίπτωση δίωξης που επιχειρείται για τις αυτονόητες πατριωτικές δηλώσεις του ιερέα π. Χρήστο Σιάννα, τον επονομαζόμενο και πατέρα των φτωχών, σχετικά με το απαράδεκτο προσύμφωνο των Πρεσπών, που παραδίδει "γη και ύδωρ" στους επιβουλείς της Ελλάδας τους Σκοπιανούς.








Διαβάστε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση που δείχνει το αίσθημα αλληλεγγύης  και ουσιαστικής υποστήριξης μεταξύ των Ελλήνων ακόμη και από την ομογένεια για την Μητέρα Πατρίδα, την Ελλάδα:


Ο Πατήρ Χρήστος Σιάννας από την Ρόδο, με τον πύρινο λόγο του πριν λίγο καιρό, τοποθετήθηκε εναντίον του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας και συγκλόνισε όχι μόνον τους απανταχού Μακεδόνες, αλλά γενικά τον ελληνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από το περιβάλλον της κυβέρνησης με δικαιολογία της χρήσης ακραίου λόγου από τον Πατέρα Χρήστο Σιάνα. Διάφορα παρακέντρα απειλούν τον Ιερέα με αναφορές στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ο δε σκοπός των παρακέντρων είναι να σιγήσουν την δίκαιη κραυγή του Ιερέα, όπως προσπάθησαν με ανείπωτη βία να σιγήσουν και τις φωνές των Μακεδόνων στο Πισοδέρι και στο συλλαλητήριο της 8ης Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Η ομιλία του Πατρός Χρήστου Σιάννα αποτέλεσε πηγή δύναμης για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου ευθαρσώς δηλώνουν προς πάσα κατεύθυνση πως θα στέκονται στο πλευρό των Ποιμένων της Ορθοδοξίας, όταν εκείνοι αδίκως διώκονται υπερασπιζόμενοι την Μακεδονία μας.


                                                                                                                      



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]