Η Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση στο πλευρό των μαθητι΄κών κινητοποιήσεων για τη Μακεδονία


Στήριξη των μαθητικών κινητοποιήσεων για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας
 
Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση στηρίζει τις κινητοποιήσεις των μαθητών ανά την επικράτεια  που αφορούν στις καταλήψεις των σχολείων, εκδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια.
Παρότι έχουμε ως αρχή την αντίθεσή μας στην όποια κατάληψη δημόσιου χώρου και αντίστοιχων υποδομών όταν αυτή πράττεται άκριτα ή ιδιοτελώς, η εν λόγω νεανική κινητοποίηση μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους καθώς στηρίζει αταλάντευτα και υπεύθυνα την εθνική μας υπόσταση υπό όρους ηθικής, δικαίου και ιστορικής πραγματικότητας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι απαιτείται  η στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας από όλους τους Έλληνες, δίχως πολιτικά πρόσημα· η ελληνική ταυτότητα και τα κυριαρχικά δικαιώματα είναι υπερκομματικά και εθνικά, δίχως αστερίσκους και δίχως αποκλεισμούς.
Καταδικάζουμε οποιαδήποτε στοχοποίηση των μαθητών και των γονέων που συμμετέχουν σε αυτές τις πατριωτικά υπεύθυνες και εθνικού χαρακτήρα κινητοποιήσεις. Θεωρούμε απαράδεκτες τις δηλώσεις υπουργών και βουλευτών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των ελεγχόμενων συνδικαλιστικών οργάνων που προσπαθούν να χαρακτηρίσουν φασίστες όσους αποκαλύπτουν το ξεπούλημα ιστορίας και πολιτισμού. Όσους δεν ξεχνούν και δεν δέχονται εκπτώσεις. Όσους δεν δέχονται την απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων και την παραχώρηση μέρους της ελληνικής ταυτότητας, παραχαράσσοντας βιαίως την ιστορική πραγματικότητα. Όσους αρνούνται να συμπράξουν και αντιτίθενται σε εγκλήματα κατά του ελληνισμού.
Καταγγέλλουμε τις όποιες ακραίες μειοψηφίες μεμονωμένων ατόμων που, αν και δηλώνουν εκπαιδευτικοί λειτουργοί, συχνότατα υποστηρίζουν κάθε λογής δράση αποκλειστικά με κομματικά κριτήρια προς ίδιον όφελος και εις βάρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας, και μάλιστα τη δεδομένη στιγμή δραστηριοποιούνται ανέντιμα εις βάρος των μαθητών που υποτίθεται πως διαπαιδαγωγούν. Η ανθελληνική και αδελφοκτόνος προπαγάνδα βρίσκεται αντιμέτωπη με σύσσωμο τον Ελληνισμό και δεν θα τελεσφορήσει.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]