ΜΠΛΟΚΑPAN ΣTA ΣΥΝΟΡΑ...!! Εμποδίζονται Έλληνες που θα πάνε στην κηδεία του ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ Κατσίφα

Σύμφωνα με πληροφορίες του europost.gr, που προέρχονται από Βορειοηπειρώτες, αλλά και άλλους Έλληνες πολίτες, που μετακινούνται προς τη Βόρειο Ήπειρο για να παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι Αλβανικές αρχές έχουν πολλαπλασιάσει από χθές τους τελωνειακούς ελέγχους στις εισόδους από Ελλάδα προς Αλβανία.



Με προφανέστατη την πρόθεση να εμποδίσουν την πρόσβαση του πλήθους των επισκεπτών, που συρρέει προς τους Βουλιαράτες και να αποθαρρύνουν και άλλους να προσέλθουν στην περιοχή.

Με εντολές που προέρχονται απευθείας από το γραφείο του πρωθυπουργού Έντι Ράμα στους συνοριακούς σταθμούς Κακαβιάς και Κρυσταλλοπηγής οι τελωνειακές αρχές κάνουν ό, τι μπορούν για να δημιουργήσουν προβλήματα στους εισερχομένους στην Αλβανική επικράτεια, δημιουργώντας μια εικόνα που δεν είναι καθόλου συνήθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αλβανική πλευρά έχει εκπονήσει ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για θέματα τάξης, στο οποίο θα συμμετέχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Χαρακτηριστικό της ανησυχίας της αλβανικής αστυνομίας είναι και το γεγονός ότι ο ίδιος ο αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας θα βρίσκεται στην περιοχή που θα γίνει η κηδεία του 35χρονου για να δίνει συνεχώς εντολές για ψυχραιμία και νηφαλιότητα.

Η Ελλάδα θα προχωρήσει σε ελέγχους των πούλμαν που θα μεταφέρουν Έλληνες για την κηδεία του 35χρονου και κυρίως οι έλεγχοι αυτοί θα γίνονται κατά τη διαδρομή μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Η ελληνική πλευρά μέχρι στιγμής γνωρίζει ότι μεγάλο ποσοστό ατόμων μετακινούνται αυτή την ώρα κυρίως από τη βόρεια Ελλάδα και την περιοχή της Αττικής.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]