Σε πλειστηριασμό βγαίνει η βίλα του Βασίλη Τσιάρτα!

Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγαίνει η βίλα με πισίνα που διατηρεί στο Μαρούσι ο πρώην ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας.

Σύμφωνα με το protothema, το σπίτι του γνωστού ποδοσφαιριστή βγαίνει στο «σφυρί» με τιμή πρώτης προσφοράς 1.060.000 ευρώ, εξαιτίας μίας καταστροφικής επένδυσης ύψους 450.000 ευρώ. που είχε κάνει ο κ. Τσίαρτας σε βιομηχανία κεραμοποιίας.



Το 2006-07, όταν ο Βασίλης Τσίαρτας αγωνιζόταν για πρώτη φορά με τον Εθνικό Πειραιώς, αποφάσισε να ξαναδώσει ζωή στην εν λόγω βιομηχανία, η οποία βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια. Τον Νοέμβριο του 2006, συνέστησε εταίρεία με την επωνυμία ΒΑΚΟ Α.Ε., μαζί με τον γαμπρό του. Ο ποδοσφαιριστής είχε βάλει υποθήκη τη βίλα στο Μαρούσι, ούτως ώστε να μπορέσει να πάρει το 2008 δύο δάνεια ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον, ο τραπεζικός του δανεισμός άγγιζε τα 3.8 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, η Εφορία έχει εγγράψει υποθήκη στο σπίτι του κ. Τσιάρτα προς 560 χιλιάδες ευρώ για οφειλές προς τη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας, η οποία στις 22 Μαρτίου 2016 προχώρησε σε αναγκαστική κατάσχεση για περίπου 260 χιλιάδες ευρώ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στις 14 Μαΐου 2018 η τράπεζα επίσπευσε την αναγκαστική κατάσχεση του ακινήτου για 200.000 ευρώ. Την περασμένη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου η βίλα του Βασίλη Τσιάρτα βγήκε σε ηλεκτροινικό πλειστηριασμό.

Πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή λένε ότι το ακίνητο δεν πουλήθηκε την περασμένη Τετάρτη, ενώ ο ίδιος κάνει ενέργειες για να το σώσει.




stoxos.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]