Η ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ.ΣΥΛ.ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα του Σαββάτου 12/01 στην αίθουσα τελετών της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών η κοπή της βασιλόπιτας του Πανελλήνιου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων «Ο Παύλος Μελάς» σε ατμόσφαιρα ιδιαίτερα φορτισμένη λόγω και της κρισιμότητας των ημερών και της επικαιρότητας για την επικείμενη ψήφιση από βουλευτές υπέρ της επικύρωσης της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών!


 Στην εκδήλωση παρέστησαν πλήθος κόσμου πέραν του τυπικού της διαδικασίας και για τις πολύ σημαντικές τοποθετήσεις των ομιλητών Νατσιού Δημ. και Φάνη Μαλκίδη, που σκιαγράφησαν με τον καλύτερο τρόπο τα δραματικά γεγονότα και την αρνητική εξέλιξη των τελευταίων ημερών στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας με συγκεκριμένους υπεύθυνους.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι πατριωτικών σωματείων, ο Αντιπρ.της Παν.Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Δημ.Γιουματρζίδης, η εκπρ.των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων Θεσσαλονίκης Αγνή Τρικούκη, στελέχη του ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. ο Περιφ.Κ.Μακεδονίας Απ.Τζιτζικώστας, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Παν.Ψωμιάδης, Γιάννης Κουριανίδης, Γ.Ορφανός, Γιάν.Νασιούλας, κ.ά..

Το ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. εκπροσωπήθηκε από τους Υπέυθ. Οργανωτικού Β.Ελλάδας και Θεσσαλονίκης  Θεόδωρο Χαρανίδη και Αλέξανδρο Ιωάννου , την Τομεάρχη Γυναικών Μαίρη Μελέμη, το μέλος του Δ.Σ. του Πανελ.Συλ.Απογόνων Μακεδονομάχων "Παύλος Μελάς", Χριστίνα Νταούτη και Παναγιώτη Κυπριχτσή.

















Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]