Αφράτο Κέικ Λεμονιού - Lemon Bundt Cake
Υλικά (Ingredients):
-240γρ. αλεύρι (240gr. flour) -2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (2 tsp. baking powder) -1/2 κ.γ. αλάτι (1/2 tsp salt) -1 βανιλίνη (1 vanillin) -350γρ. ζάχαρη (350gr. sugar) -4 αυγά (4 eggs) -65ml ηλιέλαιο (65ml vegetable oil) -60γρ. βούτυρο (60gr. butter) -160ml γάλα (160ml milk) -ξύσμα από 2 λεμόνια (zest from 2 lemons) -70ml χυμός λεμονιού (70ml lemon juice) Για το γλάσο (For the glaze): -200γρ. άχνη (200gr. powdered sugar) -3 κ.σ. χυμός λεμονιού (3 tbsp. lemon juice) -αλεσμένα φιστίκια Αιγίνης (grated pistachios)
Labels
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :