Δεύτερη η εθνική ομάδα γκόλμπολ των ανδρών στο διεθνές τουρνουά της Πράγας

Καλατζή και Μηλάκη μία ανάσα από το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Tην δεύτερη θέση στο διεθνές τουρνουά γκόλμπολ της Πράγας, κατέκτησε η εθνική μας ομάδα των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στα ημιτελικά νίκησε 11-8 την Πολωνία, ενώ ηττήθηκε στον τελικό 10-3 από την οικοδέσποινα Τσεχία.
Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας στην αναμέτρηση με την Πολωνία αναδείχθηκε ο Κορδάκης με έξι γκολ (3 Χατζηπάντου, 2 Μπεζιάνι), ενώ στον τελικό δύο γκολ πέτυχε ο Χατζηπάντου και ένα ο Κορδάκης.
«Αγγιξαν» το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Το γυναικείο tandem των Ελένη Καλατζή και Ηρώ Μηλάκη (πιλότος) άγγιξε το μετάλλιο στον δρόμο αντοχής του παγκοσμίου κυπέλλου ποδηλασίας που φιλοξενήθηκε στην πόλη Κοριντόνια της Ιταλίας. Μόλις στην δεύτερη διεθνή εμφάνισή τους μετά την επανένωση, το ελληνικό δίδυμο κατέλαβε την 4η θέση στον αγώνα συνολικής απόστασης 63.7 χιλιομέτρων κατακτώντας σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για εξασφαλίσει θέση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Η επίδοση του ελληνικού tandem ήταν 2:09.24.
Η Κατερίνα Ελ Λατίφ από την πλευρά της ήταν 5η στον αγώνα κατηγορίας WT2 (27.3 χιλιόμετρα) με έναν γύρο πίσω από την πρώτη τετράδα, ενώ ο Νικόλαος Παπαγγελής κατέλαβε την 10η θέση με 1:46:38 στον αγώνα κατηγορίας MC2 (54.6 χιλιόμετρα).
life-events.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]