ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Μπορεί οι ώρες να κυλούν αργά για τους συμμετέχοντες στις παρούσες αυτοδιοικητικές εκλογές. αλλά μεγάλο ποσοστό πολιτών παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Το θέμα αφορά την συγκρότηση πολιτικού φορέα στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο, όπου και οι εξελίξεις προχωρούν με ραγδαίους ρυθμούς.

Το αντίπαλο δέος του υφιστάμενου πολιτικού σκηνικού φέρεται να θέλουν να συγκροτήσουν πρόσωπα που έχουν συμμετάσχει όχι μόνο στις τελευταίες εκλογικές διαδικασίες. ευρωβουλευτικές ή αυτοδιοικητικές, αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή που όμως δεν έχουν δώσει στίγμα αρνητικό με τις ως τώρα επιλογές τους.

Από την επομένη των εκλογών το πάθημα έγινε μάθημα και η "ανάγκη" για συστράτευση φαίνεται πως έχει εμπεδωθεί για τα καλά. 

Όλο το προηγούμενο διάστημα, εδώ και 5 μέρες συνεχίζονται αλλεπάλληλα συναντήσεις. Όπως φαίνεται η πίεση του χρόνου εν όψη των επερχόμενων εκλογών λειτουργεί θετικά και ανταπόκριση όλων είναι πέραν του δεόντως θετική. Επίσης τα πρώτα σημάδια δείχνουν ότι η σύγκλιση σε πρόσωπο κοινής αποδοχής που θα τεθεί επικεφαλής σχεδόν έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται ανακοίνωση σε ορίζοντα μερικών ωρών.

Το πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας είναι ιδιαίτερα γνωστό για την παρουσία του στους εθνικούς αγώνες στο "πεζοδρόμιο" με ευρεία αποδοχή και ιδιαίτερη ικανότητα στην "επικοινωνία"!
Είναι γνωστές οι επαφές του με την ομογένεια και χαίρει εκτιμήσεως στο χώρο της Εκκλησίας!

Θ.Χ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]