Η βασική Συνταγή για Σουδάκια - How to make Choux Pastry


Βήμα βήμα η συνταγή για το πως θα φτιάξετε τα τέλεια Σουδάκια για τα προφιτερόλ σας αλλά και για εκλέρ και "καναπεδάκια".

Υλικά (Ingredients): -100γρ. βούτυρο (100gr. butter) -125γρ. νερό (125gr. water) -125γρ. γάλα (125gr. milk) -5γρ. αλάτι (5gr. salt) -20γρ. ζάχαρη (20gr. sugar) -150γρ. αλεύρι (150gr. flour) -225γρ. αυγά (περίπου 5 αυγά) (225gr. eggs)

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]