Ο Μαλέλης αναρωτήθηκε ποιο δυτικό πανεπιστήμιο έχει αστυνομία. Του απάντησαν και δεν ξαναφάνηκε

Μερικοί μάλιστα αντέστρεψαν το ερώτημα…

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σταμάτης Μαλέλης του ΚΙΝΑΛ έδειξε τη δυσαρέσκειά του που το κόμμα του δεν καταψήφισε την κατάργηση του ασύλου στα Πανεπιστήμια.

Όταν κάποιος του απάντησε περί «συντηρητικής απόφασης», εκείνος αναρωτήθηκε το εξής:

Όπως αναφέρει το lifo.gr/ προφανώς στο μυαλό του, το ερώτημα του ήταν απλώς ρητορικό, με σίγουρη την απάντηση: «Κανένα».

Έλα όμως που δεν ήταν. Οι απαντήσεις έπεσαν βροχή, με λινκς τα οποία επιβεβαίωναν ότι αμέτρητα δυτικά πανεπιστήμια δεν είχαν απλά μόνιμα αστυνομία με την έννοια των περιπολιών, αλλά είχαν και αστυνομικά τμήματα μέσα τους!

Να μερικές απ’ τις απαντήσεις:
Αυτά φτάνουν ή να βάλω κι άλλα; Δεν είναι απλά μόνιμα η αστυνομία εκεί με την έννοια των περιπολιών.Έχουν αστυνομικά τμήματα
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Dimitris P.
Σε όλο τον Καναδά πχ. Φυσικά λέγεται Πανεπιστημιακή αστυνομία άλλα όχι όπως το εννοεί ο πρώην διάτρητος και νυν και αει βλαξ Βαρουφάκης. Έχουν όλες τις νομικές δυνατότητες και εξοπλισμό του κανονικού αστυνομικού πλην του ότι η δικαιοδοσία τους είναι εντός Πανεπιστημιακού χώρου.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Γιαννης Χ. (Yanni)
Όλα τα μεγάλα Αμερικανικά πανεπιστήμια, ιδιωτικά και πολιτειακά, έχουν τη δίκη τους αστυνομία (κανονική και ένοπλη). Επισης, σε όλη την Ευρώπη η αστυνομία μπαίνει και περιπολεί κανονικά εντος των πανεπιστημίων. Εσυ βέβαια δεν έχεις περάσει ούτε απέξω, όποτε που να ξέρεις;
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Tecumseh Sherman 🇧🇪🇧🇪🇧🇪
Ιταλία που σπούδασα εγώ υπάρχουν ιδιωτικές εταιρείες στεκιουριτι αλλά εκεί είναι οπλισμενες κανονικά με όπλα, μάλιστα μια φορά μου τράβηξαν και όπλο επειδή είχα μπει στο πανεπιστήμιο εκτός ωραριου για 5 λεπτά, τι διαολο ? Δεν έχεις ταξιδέψει έξω ρε Μάκη ?
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη BananaJoeInfluencer🇮🇹🇬🇷
Κατάργηση ασύλου δεν σημαίνει ότι η αστυνομία θα βρίσκεται «μόνιμα» στα πανεπιστήμια, αλλά ότι θα μπορεί να μπαίνει όταν χρειάζεται. Άσε τα πονηρά, Σταμάτη.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Σύντροφος Χ
Έχετε ταξιδέψει εκτός Ελλάδας; Έχετε ΙΔΕΑ από δυτικά πανεπιστήμια; Οι απαντήσεις που σας δίνουν εύχομαι να σας διαφωτίσουν ώστε να μην λέτε τέτοιες κοτσάνες.Αλλού υπάρχει μόνιμη αστυνομική δύναμη, αλλού υπάρχουν sergeants και security officers. Πάντως μπάχαλο ή άσυλο ΠΟΥΘΕΝΑ.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Mandi♏️
Σύντροφε, ήδη από την δεκαετία του '80 στο La Sapienza υπήρχε ένοπλη ( προσοχή σε αυτό παρακαλώ ) φύλαξη. Ακόμα και στην ουρά για το εστιατόριο
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Δρεπανόσφυρο
EXETER. Έχουμε προσωπικό ασφάλειας που περιπολεί και το βράδυ γύρω από το κάμπους και στις εστίες εκτός από αυτό. Αν συμβεί συμβεί κάποιο περιστατικό καλεί την αστυνομία ή την πυροσβεστική. Επίσης, τηλ. κέντρο που μπορεί να καταγγείλεις το οποιοδήποτε συμβάν.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη kostantinos chmpalo
Στο εξωτερικό μπαίνεις με κάρτα ηλεκτρονική στα πανεπιστήμια !!!! Κι αν δεν είσαι φοιτητής ή καθηγητής ή άλλο προσωπικό τότε μπαίνεις με κάρτα επισκέπτη !!!visitor!!!
Και κάμερες ασφαλείας παντού !!!!!
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Ioannis Makris
Σε ολα τα πανεπιστήμια του ΗΒ που έχω εργαστεί, παρουσιάσει, επισκεφτεί υπάρχει εταιρία security 24/7. Και σε όλα η αστυνομία μπορεί να κληθεί με ένα απλό τηλεφώνημα διοικητικού υπαλλήλου - και όχι μετά από συνδρίαση της συγκλήτου. Όλα τα άλλα είναι απλά ανοησίες ή άγνοια.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Dr Giannis Oikonomou
Κι ενώ πήρε πολλές απαντήσεις ο κ. Μαλέλης δεν επανήλθε στο θέμα…
Μπορείτε να μου πείτε ένα δυτικό πανεπιστήμιο στο οποίο είναι μόνιμα η αστυνομία ?
Από τις απάντησεις που σου έδωσαν ελπίζω να κατάλαβες ότι είναι λίγο δύσκολο να μας πιάσεις μαλακες, γιατί η ερώτηση σου μόνο αυτό το σκοπό ειχε!
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Mapa to Karpouzi
Κάποιοι πάντως αντέστρεψαν το ερώτημα
Να θέσω διαφορετικά την ερώτηση; Μπορείτε να μου πείτε ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού που να είναι στην κατάσταση των Ελληνικών πανεπιστημίων και να απαιτείται η συνεχής παρουσία της αστυνομίας;
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη φιλοσοφικό αυθαίρετο
Μπορείτε να μου πείτε ένα δυτικό πανεπιστήμιο στο οποίο οι μπαχαλακηδες κάνουν καταλήψεις επειδή γουστάρουν, χτιζουν καθηγητές στα γραφεία τους ή τους δέρνουν? Επίσης σε ποιο ευρωπαϊκό ή δυτικό πανεπιστήμιο πουλάνε πρέζα στους χώρους του?
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Nickolaos Christopoulos
Πες μου ένα Δυτικό Πανεπιστήμιο που θα επέτρεπε τέτοιο μπάχαλο.
Σε μία κατάληψη της ΑΣΟΕ έσπαγαν τις εσωτερικές υπέροχες μαρμάρινες σκάλες
Για να έχουν κοτρώνια να εξφενδονίζουν.
Είναι και αυτό ελεύθερη διακίνηση ιδεών....
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Αrtemis Papapavlou
Ξερεις κανένα Πολυτεχνείο στον κόσμο από οπου να εφορμούν ορκς καθε βδομάδα κ να καίνε κ από ένα τρολλευ?κ μετά επι 4χρονια καθε Παρασκευή κ Σάββατο να κάνουν επιθέσεις στις αστυνομικές δυνάμεις?ακουμε προσεκτικά....
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη telis mar
Μπορείτε να μου πείτε ένα δυτικό πανεπιστήμιο στο οποίο είναι μόνιμα:
- Αναρχικοί που φτιάχνουν μολότωφ, για να κάψουν ανθρώπους
- Έμποροι ναρκωτικών
- Έμποροι πειρατικών CD, DVD, "μαϊμούδων" ρολογιών & τσαντών, κτλ, κτλ, κτλ
- "Σπουδαστές" που χτίζουν πόρτες
Πείτε μου!
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Ioannis "John" Mallidis

Ο κύριος Μαλέλης δεν απάντησε ποτέ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]