Το πιο Τέλειο Ρεβανί! Αφράτο σιροπιαστό γλυκό ταψιού - Sweet Semolina Cake


Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα στην καλύτερη συνταγή για ρεβανί!

Υλικά (Ingredients): Για το σιρόπι (For the syrup): -1.150γρ. ζάχαρη (1.150gr. sugar) -1.550γρ. νερό (1.550gr. water) -1 κ.σ. χυμός λεμονιού (1 tbsp. lemon juice) Για το ρεβανί (For the Cake): -280γρ. αλεύρι (280gr. flour) -380γρ. σιμιγδάλι χονδρό (380gr. semolina) -25γρ. μπέικιν πάουντερ (25gr. baking powder) -2 βανιλίνες (2 vanillins) -6 αυγά (6 eggs) -200γρ. ζάχαρη (200gr. sugar) -200γρ. ηλιέλαιο (200gr. sunflower oil) -220γρ. γάλα (220gr. milk)


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]