ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ;

Μουσουλμάνοι σκοτώνουν με ρόπαλα ένα αδέσποτο σκύλο, αυτό είναι το Ισλάμ, η αδιάκριτη γενοκτονία σκύλων εξαπλώνεται ραγδαία σε όλη τη Μέση Ανατολή όπου οι μέθοδοι σφαγής και ξεφόρτωσης σκύλων ξεπερνούν κάθε προηγούμενο σε φρίκη και τα σκυλιά βρίσκονται σε κυνηγητό.


 Όσοι επισκέφτηκαν κάποια χώρα τους ίσως πρόσεξαν κάποιο περιστατικό ενός έντρομου αδέσποτου σκυλού να τρέχει να σωθεί κυνηγημένος από έναν '' όχλο '' ανθρώπων...νόμοι δεν υπάρχουν αφού όλες οι θανατώσεις σκύλων γίνονται με τις '' ευλογίες '' των κρατών για θρησκευτικούς λόγους. 

Πολλοί Μουσουλμάνοι πιστεύουν πως αν κατέχουν, αγγίξουν ή βρεθούν στην παρουσία σκύλου, θα υποπέσουν σε ασέβεια σύμφωνα με τις κατηχήσεις του Μωάμεθ. Φαινόμενα σαν αυτό στην φωτογραφία είναι πολυπληθή στον Μουσουλμανικό κόσμο, αφού πολλοί Μουσουλμάνοι θεωρούν τα σκυλιά «naji», που σημαίνει «ακάθαρτα», ενώ μια αναζήτηση στο google θα εμφανίσει φρικιαστικές εικόνες κακοποίησης σκυλιών. Το πρόβλημα του Ισλάμ με τα σκυλιά είναι ότι τα θεωρούν ακάθαρτα και ζώα του '' Διαβόλου ''' και εξηγώ...Μια νύχτα, ο Μωάμεθ περίμενε να τον επισκεφτεί ο Γαβριήλ, αλλά ο άγγελος δεν εμφανίστηκε. 

Ο Προφήτης τον συνάντησε αργότερα και του παραπονέθηκε, οπότε ο άγγελος τον ενημέρωσε πως οι άγγελοι δεν παρουσιάζονται σε σπίτια όπου κατοικούν σκύλοι. Ο Μωάμεθ, τότε, διέταξε τη σφαγή των σκύλων, εξαιρώντας μόνο «το σκυλί που προορίζεται για την προστασία μεγάλων χωραφιών ή μεγάλων κήπων». Πέρα απ’ αυτό, οι άγγελοι δεν συνοδεύουν ταξιδιώτες αν έχουν μαζί τους σκυλί [χαντίθ: Muslim #5248 / Bukhari Vol. 4, #448 / Bukhari Vol. 7, #843 / Muslim, #5276] . Η εντολή να σκοτωθούν τα σκυλιά επαναλαμβάνεται και αλλού, όπου μερικές φορές περιορίζεται στη θανάτωση μόνο των μαύρων στο χρώμα, καθώς «ίσως αυτά είναι πιο πονηρά ανάμεσά τους». 

Επίσης, τα μαύρα σκυλιά με δύο σημάδια στα μάτια τους χαρακτηρίζονται «διάβολοι» [Abu Dawud #2839 και η σημείωση στο χαντίθ / Muslim #3813 / Bukhari Vol. 4, #540. Αν ένα σκυλί γλύψει ένα σκεύος, αυτό πρέπει να πλυθεί 7 φορές και μετά να τριφτεί με άμμο (το τρίψιμο με άμμο χρησιμοποιούνταν ακόμα και για τον καθαρισμό του προσώπου εκείνη την εποχή) [Muslim #055].

Στα χαντίθ, λέγεται επίσης πως αν κάποιος προσεύχεται και περάσει ένας σκύλος από μπροστά του (δηλαδή μεταξύ του πιστού και της Μέκκας) η προσευχή ακυρώνεται [Bukhari Vol. 1, #490 / Muslim #1032 / Abu Dawud #0704]. Επίσης υπάρχει η προειδοποίηση του Προφήτη που λέει οτι πως όποιος έχει σκύλο θα του αφαιρείται ένα μέρος των καλών του πράξεων κάθε μέρα ..παραθέτω : Volume 4, Book 54, Number 539:
The Prophet said, "Angels do not enter a house witch has either a dog or a picture in it." Ο Προφήτης είπε: "Οι άγγελοι δεν εισέρχονται σε σπίτι που έχει μάγισσα είτε σκύλο είτε εικόνα μέσα σ 'αυτό." Volume 4, Book 54, Number 540:
Allah's Apostle ordered that the dogs should be killed.Ο απόστολος του Αλλάχ διέταξε να σκοτωθούν τα σκυλιά.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]