ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (7.10.2019) το απόγευμα από το νέο Δ.Σ. της Δ.Ε. Λουτρών στο Δημαρχείο.


Ο λόγος της συνεδρίασης κρίθηκε πραγματικά ιδαίτερα σοβαρός εν όψη της  εντολής σφράγισης των Λουτρών την ερχόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου
2019.

Με το "καλημέρα" η νέα διοίκηση του Δήμου βρίσκεται προ τετελεσμένων από την πλημμελή διαχείριση και της αστοχίες της απελθούσας διοίκησης  υπό την Προεδρία του Δημ.Μπίνου.

Οι αναφορές στο παρελθόν πάμπολλες στο pellain.gr για την τραγικότητα στην οποία επέρχεται σταδιακά ο Δήμος Αλμωπίας από την ουσιαστική απουσία ικανοτήτων για διαχείριση ολοκληρωτικά και επιμέρους του δήμου, από πρόσωπα που με το πέρασμα τους άφησαν αποκαΐδια στο πέρασμα τους.
 

Πολιτικοί νάνοι που συγκυριακά βρέθηκαν στις πλέον υπεύθυνες θέσεις, αφήσανε τραγική εικόνα για τα πεπραγμένα τους για 5 συναπτά έτη. 


Στην αίθουσα συνεδριάσεων το παρόν έδωσαν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ξενοδόχοι και άμεσα ή έμμεσα ενδιαφερόμενοι που στηρίζουν και στηρίζονται από την "τοπική βιομηχανία", που δεν είναι άλλη από τον τοπικό τουρισμό.

Δυστυχώς οι εξελίξεις όπως ανέφεραν νομικοί του Δήμου Αλμωπίας δεν είναι καθόλου ευοίωνες και η αναζήτηση λύσεων για το καυτό επίκαιρο πρόβλημα ολοένα και δυσκολεύουν την κατάσταση.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι συνδυασμοί Μπίνου και Χ"Δημητρίου.

Ο κ. Μπίνος με την απουσία του επιβεβαίωσε την μέχρι τώρα πορεία των τελευταίων 5 ετών στη Δ.Ε. Λουτρών, μιας και κατείχε τη θέση του Προέδρου της επιχείρησης!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]