ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:Επιδιορθώσεις, καθαρισμοί, αποκαταστάσεις


Η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας του Δήμου Αλμωπίας, θέλοντας να ενισχύσει την σχέση εμπιστοσύνης με τους δημότες , συνεχίζει την ενημέρωση για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν με τα μηχανήματα του εργοταξίου στο προηγούμενο διάστημα.


Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες από αυτές:

Επιδιόρθωση γέφυρας κοιμητηρίων Αριδαίας , καθαρισμός κεντρικού καναλιού Πολυκάρπης , καθαρισμός εισόδου Πολυκάρπης , καθαρισμός καναλιού-ποταμιού Τσακώνων ,καθαρισμός αποστραγγιστικού καναλιού κοιμητηρίων Τσακώνων , διάνοιξη χώρου πάρκινγκ στα κοιμητήρια Χρύσας , διάνοιξη νέου δρόμου στα κοιμητήρια Χρύσας για την ευκολότερη πρόσβαση , καθαρισμός εισόδου Χρύσας , καθαρισμός καναλιών – εισόδων και δρόμων στην Ξιφιανή, καθαρισμός κεντρικού καναλιού στην Δωροθέα καθώς και πολλές άλλες καθημερινές παρεμβάσεις.
Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Θεοδωρίδης Αναστάσιος  τόνισε ότι το πρόβλημα που υπάρχει με την αποκομιδή των απορριμμάτων είναι γνωστό , αλλά δυστυχώς είναι ένα θέμα που δεν λύνεται σε μια μέρα. Η κατάσταση σαφώς και έχει βελτιωθεί αλλά οφείλουμε να την βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο .  
Να  επισημάνουμε ότι οι βασικοί λόγοι που οδηγούν σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα είναι η μεγάλη γεωγραφική έκταση του Δήμου, η έλλειψη  προσωπικού και του απαραίτητου εξοπλισμού .Φυσικά τα προβλήματα αυτά είναι διαχρονικά και δεν παρουσιάστηκαν εν μία νυκτί.  
Παρ’ όλα αυτά δήλωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη η προμήθεια τουλάχιστον τριών καινούργιων απορριμματοφόρων, αλλά και άλλων μηχανημάτων ,που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών καθημερινότητας. Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης, ο Αντιδήμαρχος κ.Θεοδωρίδης Αναστάσιος, θα καταθέσει τις προτάσεις του, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.
Η τακτική ενημέρωση των συμπολιτών μας με παρόμοια δελτία τύπου είναι πρωταρχικό μας μέλημα , αποσκοπώντας με αυτόν τον τρόπο  στο να λαμβάνουν γνώση οι πολίτες για την κάθε ενέργεια στην οποία προχωρούμε με γνώμονα το καλό αυτού του τόπου.

















Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]