Ελλάδα. Η πατρίδα που υπέστη χειραγώγηση από τους ίδιους τους πολιτικούς της.


Της Βάσως Τσάμη

Τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας βιώνει καταστάσεις δύσκολες, και πρωτόγνωρες θα έλεγα που δεν τις περίμενε ο έλληνας πολίτης.



Μια ολόκληρη δεκαετία η χώρα προσπαθεί να επιβιώσει, σε μια οικονομική κρίση που μας έφτασαν οι έλληνες πολιτικοί. Δεν διαπραγματευτήκαν με τους ευρωπαίους εταίρους μας τίποτα από όσα έταξαν προεκλογικά πως θα κάνουν. Δεχτήκαν τα μετρά που μας επέβαλαν χωρίς καμία αντίσταση φτάνοντας τους Έλληνες στην οικονομική εξαθλίωση.
Περά όμως από την οικονομική κρίση έρχεται και η διαπόμπευση της χώρας μας, αλλά και η παραδοση της από την εκλεγμένη για πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση. Για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός θέλοντας να ξεφύγει από τα κόμματα που κυβερνούσαν τα τελευταία χρόνια και μη πιστεύοντας πια στα λόγια τους, στράφηκε σε μια επιλογή που στο τέλος μόνο κακό θα επέφερνε στην χωρά.
Ο κόσμος με μεγάλη ευκολία πίστεψε και μάλιστα με μεγάλο ενθουσιασμό για το πρόγραμμα που θα υλοποιούσε η αριστερά κυβέρνηση. Στην πορεία φάνηκε πως ήταν καθαρά ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Δεν κατάφεραν με την ελληνική οικονομία να επιτύχουν κάτι θετικό αλλά, στην πορεία φάνηκε πως ήταν και ο χειρότερος πρωθυπουργός στα χρονικά λέγοντας ανούσια λόγια μαρξιστικής ιδεολογίας και με μια ανεπανάληπτη ανικανότητα. Θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί μια συμφωνία καλή με τους πιστωτές. Σε αντίθεση με έναν ποιο ώριμο ηγέτη που θα μπορούσε να είχε ίσως καταφέρει μια ελάφρυνση χρέους με αντάλλαγμα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής και προσπάθειες καταπολέμησης της διαφθοράς που στρεβλώνουν την ελληνική δημοκρατία.
Ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα που δέχεται η Ελλάδα με την αριστερά κυβέρνηση είναι να διακυβεύονται τα εθνικά ζητήματα της χώρας μας και φτάνοντας στο να ξεπουλήσουμε έτσι με μεγάλη ευκολία την Μακεδονία μας στην γειτονική χωρά τον Σκοπίων με μια άκυρη συμφωνία που κάθε άλλο παρά νόμιμη δεν ήταν. Με δυο υπογραφές των τότε υπουργών εξωτερικών τα έδωσε όλα, όνομα, γλώσσα, εθνότητα, ΝΑΤΟ και ΕΕ. Φτάνοντας τους Έλληνες στο να ακουστεί η άρνηση τους για το θέμα αυτό ώστε να οργανώνουν συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών διαμαρτυρόμενοι για αυτή την αποτρόπαια πράξη. Φτάνοντας στην σημερινή πλέον κυβέρνηση της "Ελαφροδεξιάς" που δυστυχώς συνεχίζονται τα παιχνίδια, εθνικών ζητημάτων με ένα ακόμα μεγάλο χτύπημα για την πονεμένη πατρίδα μας το λαθρομεταναστευτικο, αλλά και ο φόβος για το ξεπούλημα του Αιγαίου.

Είναι η νέα κυβέρνηση που λέει σε όλα ναι!
Μια ανεξέλικτη κατάσταση τους τελευταίους μήνες βιώνουμε σαν χωρά αλλά ποιο πολύ οι κάτοικοι των νησιών μας που μπαίνουν καθημερινά χιλιάδες παράνομοι λαθρομετανάστες με μια κυβέρνηση τελικά ανίκανη να διαχειριστεί όλο αυτό αλλά αντιθέτως να το στηρίζει και να το υποστηρίζει λέγοντας ότι «οι "πρόσφυγες" μπορούν και πρέπει να μπολιάσουν μια οικονομία η οποία γερνάει και χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες και διαδικασίες. Έτσι φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε και για το πως οι "πρόσφυγες" μπορεί να απορροφηθούν στη χώρα μας, για το που πρέπει να πάνε και πώς πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες».

Ουσιαστικά θέλουν μια Ισλαμοποιημένη Ελλάδα.

Αυτό που οφείλουμε όμως να αποτρέψουμε είναι πώς
χάνεται η πατρίδα μας το έθνος μας η θρησκεία μας!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]