Απίστευτο: 33 αιτήσεις από την Ημαθία για το νέο Big Brother

Τους 10.000 έχουν ξεπεράσει οι πολίτες που θέλουν να μπουν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» και να κλειστούν εκεί για 15 εβδομάδες.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr που μας έρχονται απευθείας από το κανάλι της Αθήνας, από το νομό Ημαθίας συμπληρώθηκαν συνολικά 33 αιτήσεις, με τη Βέροια να έχει την μερίδα του λέοντος, καθώς 21 συμπολίτες μας απέστειλαν το βιογραφικό τους για να δοκιμάσουν την τύχη τους.
 Οι υπόλοιποι 12 προέρχονται από τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια. Μην λησμονούμε άλλωστε πως η πρωτεύουσα της Ημαθίας έχει παράδοση στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι, μιας και ο πρώτος νικητής του reality Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Τσάκας) καταγόταν από τη Νέα Νικομήδεια και είχε κερδίσει 50.000 ευρώ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ύστερα από αυστηρό ξεσκαρτάρισμα σχετικά με τη σωματική και την ψυχική υγεία των παικτών, έγινε η προεπιλογή των 40 υποψηφίων. Το Big Brother θα ξεκινήσει την Κυριακή 8 Μαρτίου ή την Κυριακή 15 Μαρτίου και στο σπίτι θα μπουν 16 διαγωνιζόμενοι οι οποίοι σύμφωνα με φήμες θα πληρώνονται με 1.200 ευρώ τον μήνα, ενώ το μεγάλο έπαθλο θα είναι πάνω από 100.000 ευρώ!

Σε εργοστάσιο στα Σπάτα


Το σπίτι του Big Brother θα στηθεί ως προκάτ στον χώρο ενός εργοστασίου στα Σπάτα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ακόμη τοποθετεί. Η παραγωγή είναι εσωτερική του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και οι φήμες θέλουν να κοστίζει 3.500.000 ευρώ. Παρουσιαστής θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ για τη φωνή του «Μεγάλου Αδερφού» λέγεται πως θα επιλεγεί ο ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου, Γιάννης Ράμος. Το κανάλι του Φαλήρου παρουσίασε το τρέιλερ του νέου reality με κεντρικό σύνθημα: «Ώρα να ξεφύγεις. Να προχωρήσεις. Να βγεις μπροστά. Να είσαι ο εαυτός σου. Χωρίς όρια, χωρίς τοίχους. Πάρε μια ανάσα και ζήσε το».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]