ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-2: «Ασπρόμαυρο» προβάδισμα με… επιστροφή από την κόλαση

Ο Ολυμπιακός στο 8’ προηγήθηκε 2-0 στην Τούμπα αλλά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε κι αφού μέσα σε δυο λεπτά ισοφάρισε, στο δεύτερο  ημίχρονο βρήκε και τρίτο γκολ για να πάρει μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Να μείνει χωρίς νίκη για ένα ακόμα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ θα πήγαινε… πολύ. Αυτή τη φορά οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν αντίδραση, ένταση και πάθος για τη νίκη και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού πέτυχε δυο γκολ πριν καλά-καλά… αρχίσει ο ημιτελικός της Τούμπας, ο «δικέφαλος του Βορρά» αντέδρασε, γύρισε το ματς και πήρε μια σημαντική νίκη. Τόσο γιατί έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για να βρεθεί για  τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όσο και γιατί θα τονώσει την ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας της σεζόν που πέραν του επαναληπτικού περιλαμβάνει και τα πλέι-οφ της Super League…
Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, φάνηκε να έχει επηρεαστεί από την κόπωση των συνεχόμενων αγώνων και των μεγάλων αποτελεσμάτων τόσο στην Τούμπα για το πρωτάθλημα όσο και στο Λονδίνο με την ιστορική πρόκριση κόντρα στην Άρσεναλ. Παρόλα αυτά και πάλι η ομάδα του Μαρτίνς θα μπορούσε να πάρει τη νίκη ή στην καλύτερη περίπτωση την ισοπαλία, αφού προηγήθηκε ενώ είχε και τις στιγμές της για να πάρει ξανά προβάδισμα. Σε κάθε περίπτωση, μόνο… αρνητικά δεν είναι τα δυο εκτός έδρας γκολ των «ερυθρόλευκων» που στον επαναληπτικό θα αναζητήσουν την ανατροπή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να επιστρέψουν σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από το 2016.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]