Για εσάς τους θεωρητικούς συνωμοσίας.


Πολύ ενδιαφέρον ανάγνωσμα.
Ενδιαφέρουσα προοπτική: Σκηνωμένη εκδήλωση;
Αυτοί οι αξιωματικοί είχαν σχέση με κάτι, δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς, αλλά κάτι δεν κολλάει.
Νομίζω ότι υπάρχει τουλάχιστον η "πιθανότητα", να ήταν μια γυρισμένη δημόσια εκτέλεση ενός μαύρου από έναν λευκό μπάτσο, με σκοπό τη δημιουργία φυλετικών εντάσεων και να οδηγήσει μια σφήνα στην αυξανόμενη ομάδα των αντιβαθέων κρατικών συναισθημάτων από ανθρώπους που έχουν ήδη τραυματιστεί ψυχολογικά από τους φόβους του Covid 19
Ιστορικά, στα χρόνια των εκλογών και σε πολιτικά αμφισβητούμενες περιοχές ή σε ομάδες, τα περιστατικά φυλετικής ή όπλων γίνονται κοινός τόπος. Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη βαθμολογία έγκρισης του Προέδρου Τραμπ στη μαύρη κοινότητα, ένα γεγονός σαν αυτό δυστυχώς ήταν "προβλέψιμο"
Σκεφτείτε αυτά τα σημεία και αντιθέστε τα με κάθε άλλο περιστατικό αστυνομικής βιαιότητας που έχετε δει ποτέ.
Το γυρισμένο μέρος του περιστατικού ήταν περίπου 10 λεπτά. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, τρεις αξιωματικοί κρατούν έναν δεμένο με χειροπέδες κάτω. Το ξέρεις μόνο λόγω των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν από απέναντι. Δεν μπορείτε να δείτε τους άλλους δύο αξιωματικούς στο βίντεο επειδή είναι πίσω από το όχημα. Κατά τη διάρκεια 8 λεπτών ολόκληρου του βίντεο, ο αξιωματικός έχει το γόνατό του στο λαιμό του George Floyd, το οποίο δεν διδάσκεται ούτε εγκρίνεται από καμία υπηρεσία επι
Επιπλέον, εκτός από τον Ασιάτη αξιωματικό που μιλάει περιστασιακά στο πλήθος των παρευρισκομένων, δεν υπάρχει επικοινωνία από κανέναν από τους αξιωματικούς προς τον κ. Φλόιντ. Χωρίς κουβέντα, χωρίς φωνές. Πότε έχετε δει βίντεο αστυνομικής βιαιότητας χωρίς να φωνάζει η αστυνομία;
Επιπλέον, η αστυνομία δεν είχε κανένα στόχο. Δεν προσπαθούσαν να τον υποτάξουν για σύλληψη, ήταν ήδη δεμένος χειροπέδες και το μόνο που χρειαζόταν να κάνουν, ήταν να τον τοποθετήσουν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Δεν υπάρχει αληθοφανής εξήγηση για να τον πας στο έδαφος και να έχεις τρεις άνδρες πάνω από έναν άνδρα με χειροπέδες, ένα γόνατο τοποθετημένο στο λαιμό του. Κύριε. Ο Floyd δεν παρουσίασε καμία απειλή και δεν αντιστεκόταν. Ο μόνος στόχος που φάνηκε να υπάρχει ήταν ακριβώς αυτό που συνέβη: "Να γυρίσουμε βάναυσα σκοτώνοντας έναν μαύρο".
Σκεφτείτε το αυτό, αυτοί οι αξιωματικοί δεν ενδιαφέρονταν να γυρίσουν, στην πραγματικότητα ο αξιωματικός κοίταξε στην κάμερα με άψυχα μάτια και ένα συναισθηματικό πρόσωπο, που θυμίζει δολοφόνο, καθώς εν γνώσει σκότωσε έναν Αμερικανό πολίτη.
Κανένας από τους αξιωματικούς δεν μίλησε μεταξύ τους ή μίλησαν στον κ. Φλόιντ. Δεν ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις του για τη ζωή. Απλά κάθισαν και τον γονάτισαν μέχρι να λιποθυμήσει και μετά περίμεναν επιπλέον 4 λεπτά μετά τον κύριο. Ο Floyd έχασε τις αισθήσεις του για να εξασφαλίσει ότι ο Ο Floyd ήταν νεκρός και δεν μπορούσε να αναβιώσει.
Οι παριστάμενοι επικοινωνούν λεκτικά στους αξιωματικούς, ότι δεν αναπνέει. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο περιστατικό, δεν βλέπεις ποτέ τους αστυνομικούς να μπαίνουν σε ασύρματο της αστυνομ Ποτέ δεν τους βλέπεις ή ακούς να καλούν την αποστολή για ενισχύσεις. № άλλες αστυνομικές μονάδες φτάνουν στο σημείο και paráxena αρκετά, ούτε το πλήθος φαίνεται να μεγαλώνει.
Η σκηνή δεν τελειώνει μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο και τον πετάνε χωρίς τελετή σε ένα φορείο. Σε κανένα σημείο δεν ελέγχει κανείς με στολή τα ζωτικά του στοιχεία. "Λες και δεν είναι καθόλου περίεργοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται" BTW. Ποιος κάλεσε το ασθενοφόρο και για ποιο λόγο; Γιατί αν ο λόγος ήταν ότι ο Mr. Ο Floyd είχε ιατρικό πρόβλημα, δεν θα του έσπαγαν ακόμα το λαιμό.
Λίγο μετά το βίντεο έγινε viral, μια ψεύτικη σελίδα στο Facebook υποτίθεται ότι ανήκει στον αξιωματικό, στο επίκεντρο του φόνου εμφανίζεται και ανεβαίνουν φωτογραφίες που λένε " Stand your Ground " και " Trump 2020 ". Μια φωτογραφία του μπάτσου με ένα κόκκινο καπέλο που λέει "Κάνε την Αμερική λευκή ξανά". Μια λίστα φίλων που κατοικείται με προφανείς λογαριασμούς κάλτσες και προφανώς όχι τους φίλους του. Αυτό είναι το ίδιο είδος ψεύτικου κόλπου συνέβη με μια ομάδα που έγινε για να μοιάζει με υποστήριξη για τους άνδρες που εμπλέκονται με την υπόθεση Ahmed Aubrey.
Είναι σύμπτωση ότι αυτό συμβαίνει την εβδομάδα μετά τον " αγώνα " γίνεται μείζον πολιτικό θέμα μετά το " You ' t Black " gaffe, άρχισε να απειλεί τη μαύρη ψήφο που τόσο απεγνωσμένα υπολογίζουν οι Δημοκρατικοί;
Επιπλέον, υπάρχουν σημαντικά στοιχεία βίντεο για να συλλάβουν τουλάχιστον έναν αξιωματικό τώρα. Γιατί οι τοπικές αρχές να μην τον κατηγορήσουν άμεσα, εκτός αν υπήρχε πολιτικό πλεονέκτημα να μην το κάνει!
Είναι σύμπτωση ότι αυτό συμβαίνει ακριβώς τη στιγμή που καταρρέει η εκστρατεία φόβου COVID-19, και αφού έχει τραυματίσει ψυχολογικά όλη τη χώρα και τους έπιασε όλους στο λαιμό του άλλου και οι απόπειρες αυτοκτονίας; Είναι σύμπτωση ότι αυτό συμβαίνει μετά την υπόθεση Auhmed Aubrey... Η οποία με κάποιο τρόπο διέφυγε από τα mainstream μέσα ενημέρωσης μέχρι δύο ολόκληρους μήνες μετά τη δολοφονία του Πότε συνέβη αυτό; Πρόβλημα χρονισμού; Είναι τυχαίο ότι ο Ανώτατος Αγώνας Baiter Obama έκανε βίντεο πριν από μερικές εβδομάδες συνδέοντας το COVID με τον "Συστημικό Ρατσισμό"?
ΤΕΛΙΚΑ....  ️ Όλη αυτή η σκηνή παίζει με το περιπολικό αυτοκίνητο και την πινακίδα που γράφει "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ". Η πινακίδα ήταν τέλεια πλαισιωμένη για μέγιστη υποσυνείδητη επίδραση. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ήταν κυριολεκτικά μόλις 1 μέτρα μακριά από το πίσω κάθισμα του περιπολικού και αυτοί οι μπάτσοι θεώρησαν ότι ήταν πιο έξυπνο να σκοτώσουν έναν μαύρο στην κάμερα, παρά να τον μαζέψουν και να τον μετακινήσουν το ένα πόδι στο πίσω μέρος του Περιπολικό.
Μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, αλλά αυτό φαίνεται να έχει όλα τα σημεία του George Soros. Παρακαλώ ανοίξτε τα μάτια σας!!!!
Ευχαριστώ τον Chris Tanner για τη φωτογραφία και την έρευνα

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]