Ψήσιμο κρέατος: Έτσι δεν θα παραχθούν καρκινογόνες ουσίες

Όταν ψήνετε το κρέας σε υψηλές θερμοκρασίες (π.χ., όταν το ψήνετε στο γκριλ, στο μπάρμπεκιου ή στο τηγάνι, παράγονται δύο βασικά συστατικά που συμβάλλουν στην εμφάνιση καρκίνου. 
Αυτές οι ουσίες, γνωστές ως ετεροκυκλικές αμίνες και πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες (PAH), μπορούν να βλάψουν το DNA και να οδηγήσουν σε αυξημένο κίνδυνο καρκίνου.
Για να αποφύγετε τον σχηματισμό αυτών των καρκινογόνων ουσιών, καλύτερα να ...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]