Η Λέσβος θα παραμείνει Ελληνική, δεν θα γίνει Ισλαμική!

Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή της Λέσβου σε αποικία και την οριστική απώλεια της ελληνικής κυριαρχίας στο νησί έγινε χθές.


Tου Θωμά Φανάρα

Στελέχη του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής από την Αθήνα, συναντήθηκαν με περίπου 20 ιδιοκτήτες ελαιοκτημάτων γύρω από το ΚΥΤ, προσφέροντας τη δυνατότητα μίσθωσης της ιδιοκτησίας τους προς 180 ευρώ το στρέμμα

Για όσους αρνηθούν θα ακολουθηθεί ο δρόμος της επίταξης χωρίς αποζημίωση. Στόχος η δημιουργία της κλειστής (εδώ γελάμε) υπερδομής - τέρας των 250 στρεμμάτων. Οι τοπικοί άρχοντες προσποιούνται ότι δε γνωρίζουν τίποτα, στον τοπικό τύπο επίσης σήμερα δεν αναφέρεται το παραμικρό

Για τον εκβιασμό της κυβέρνησης προς τους ιδιοκτήτες των καταπατημένων, κ.Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ.Κώστα Μουτζούρη, το θέμα είναι πολύ σοβαρό και έχει άμεση σχέση με τις συνεχείς καταστροφές των κτημάτων από ελιές, και δασικών εκτάσεων. Το περιμέναμε δυστυχώς ότι, θα συμβεί αυτό, και επειδή διαπιστώνω πολύ ύποπτες κινήσεις μεταναστών, σε περιοχές μεταξύ ΚΥΤ Μόριας μέχρι περιοχή Θερμής, κινούνται σε δρομολόγια αγροτικά, που οι δρόμοι είναι δύσκολοι και σημεία που λογικά δεν πάει κάποιος χωρίς λόγο, αλλά μόνο για αγροτικές εργασίες. αυτοί όμως εκεί κάτι κρύβουν προφανώς, τα κλεμμένα ζώα (βρεθήκανε τα δέρματα από πρόβατα) και ίσως και κάτι ακόμα. 

Οι ροές αυτές είναι αυξανόμενες τώρα τελευταία και ανησυχούν πολύ τους ιδιοκτήτες για την προσωπική τους ασφάλεια αρχικά και δεύτερον για τυχόν νέες φωτιές, που θα τους καταστρέψουν οικονομικά! Οι κλοπές πλέον είναι οργανωμένες με επαγγελματικό τρόπο, και γίνονται όχι όπως παλιά 2-3 ζώα, τώρα κλέβουν πολύ περισσότερα, πράγμα που δείχνει και τις αναβαθμισμένες δυνατότητες τους. 

Τα σκυλιά τα ναρκώνουν με τρόφιμα, αλλά πάλι με επαγγελματικό τρόπο, χωρίς να τους δημιουργούν κανένα πρόβλημα! Ηθικοί αυτουργοί είναι η Κυβέρνηση, και όλοι όσοι έχουν εφαρμόσει αλληλέγγυες πολιτικές! Εμείς θα οργανωθούμε για να διαφυλάξουμε την προσωπική μας ασφάλεια κατ΄αρχήν και τις ιδιωτικές μας περιουσίες, όπως το Σύνταγμα ορίζει! 

Ο θεός βοηθός μας, φυσικά και εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας και τους αγώνες σας, όπως και κάποιων άλλων συνεργατών και Αντιδημάρχων της δημοτικής αρχής της Λέσβου! 

Όλοι ενωμένοι ή όχι, θα δώσουμε αγώνα να υπερασπιστούμε τον τόπο μας, όπως αρμόζει στις αρχές μας, τις αξίες μας, στον πολιτισμό μας! Η Λέσβος θα παραμείνει Ελληνική, δεν θα γίνει Ισλαμική!

Το χωριό η Μόρια Μυτιλήνης και στο βάθος το ΚΥΤ Μόριας


ΚΥΤ Μόριας

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]