Υποπτος νόμος για αρπαγή παιδιών από τα σχολεία – Τι πραγματικά συμβαίνει; Θα αρπάζουν το παιδί σου και θα του κάνουν κλινικό φαρμακευτικό ελεγχο, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία!

Γίνεται ήδη σε άλλες Χώρες , τώρα και στην Ελλάδa;Ήδη έχουν ψηφίσει το Νόμο τον 4862/20 που θεωρείται ύποπτος για αρπαγή παιδιών, ακόμη και χωρίς τη συγκιατάθεση γονέων! Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν και τι μας ετοιμάζουν στη συνέχεια.
Με το ξεκίνημα της σχολικής περιόδου, έχουν δικαίωμα να θερμομετρήσουν τα παιδιά σας στο σχολείο,  συνεργεία Υγείας που θα κάνουν περιπολίες ελέγχου για τεστ και θερμομέτρηση. Ακόμη και ο εκπαιδευτικός αν διαπιστώσει οτι κάποιος μαθητής ή μαθήτρια βήχει, έχει πρόβλημα αναπνευστικού ή έχει πυρετό,  σε λίγα λεπτά θα πηγαίνει στη σχολική μονάδα “περίπολος’ Υγείας!
Θα στέλνεις το παιδί σου σχολείο και δεν θα ξέρεις αν θα γυρίσει. Έχουν ψηφίσει Νόμο για να στο μεταφέρουν χωρίς την άδεια σου, σε ” ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ”, δηλαδή σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ – ΚΡΑΤΗΣΗ  απο την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σε Κλινική, νοσοκομείο ή Ιατρικό Κέντρο, για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΝΟΣΗΛΕΙΑ, ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ακόμη και εαν έχουν υπόνοια ότι μπορεί να μεταδώσουν την νόσο!  Ξαφνικά θα σε πάρει Τηλέφωνο ο Διευθυντής του σχολείου και θα σε ενημερώνει, οτι το παιδί σας το πήραν ως ύποπτο για Κορωνοιό και δεν θα μπορείς να το δεις και να το πλησιάσεις για 14 μέρες!!! Άλλωστε κάθε σχολική μονάδα έχει λάβει οδηγίες:
Διαχείριση ύποπτου κρούσματος στην εκπαιδευτική μονάδα
  • Σε κάθε σχολική μονάδα ορίζεται ένας υπεύθυνος για τη διαχείριση υπόπτων κρουσμάτων λοίμωξης COVID-19, με τον αναπληρωτή του.
  • Ο υπεύθυνος ενημερώνει και εκπαιδεύει το προσωπικό σχετικά με την έγκαιρη αναγνώριση και τη διαχείριση υπόπτων κρουσμάτων λοίμωξης COVID-19.
Ολα σχεδιασμένα για Τρομοκράτηση ΥΠΟΤΑΓΗ και αν αρνηθείς και δεν τα δεχθείς, 2 χρόνια φυλάκιση. Και η Κυβέρνηση ξεκινά τη μάσκα απο το Νηπιαγωγείο!!! Γι’ αυτό μην ξαφνιαστείτε γι’ αυτά που θα κάνουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Και βέβαια αυτά δεν ισχύουν μόνο για τα παιδιά μας στα σχολεία, αλλά σε κάθε περίπτωση και σε κάθε χώρο, που οι περίπολοι θα κρίνουν οτι κινδυνεύουν οι πολίτες από την εξάπλωση της νόσου.
Διαβάστε εδώ ένα απόσπασμα από τον αντισυνταγματικό Νόμο, για να καταλάβετε τι καταστάσεις θα ζήσουμε με τα Παρανοϊκά Ψυχοπαθή Κυβερνητικά μέτρα, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, αλλά και κάθε Πολιτικής μαριονέτας που τα αποδέχθηκε για τη Χώρα μας, τον πλήρη ελεγχο του πληθυσμού!!!
ΝΟΜΟΣ 4862/20
Μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου
1. Προς τον σκοπό της αποφυγής κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης κορωνοϊού που ενδέχεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλονται μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης, καθώς και περιορισμού της διάδοσης της νόσου.
2. Τα μέτρα αυτά συνίστανται: (α) στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση, εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο.
(β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ιατρικών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου.
(γ) στην επιβολή προληπτικών ελέγχων υγειονομικής φύσεως και κλινικών ή εργαστηριακών ελέγχων.
(ε) στον προσωρινό περιορισμό προσώπων των περιπτώσεων (α) και (β) υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρμόδιου κάθε φορά οργάνου.
(στ) στην προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας σχολικών μονάδων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού, χώρων θρησκευτικής λατρείας, καθώς και στην προσωρινή απαγόρευση και αναστολή μετακινήσεων για οποιονδήποτε λόγο του εκπαιδευτικού και λοιπού προσωπικού και μαθητών, σπουδαστών, φοιτητών οποιωνδήποτε εκ των ανωτέρω σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων.
πηγή: amazonios.net,  mourmoura.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]