antinews.gr/ Από το επιτελικό κράτος των αρίστων στην μπανανία των αχρήστων

Και οι μεγαλύτεροι μύθοι σε αυτή τη χώρα κάποια στιγμή καταρρέουν.
Μύθοι που κάποιοι έφτιαξαν για να κατακτήσουν την εξουσία δίνοντας ψεύτικες ελπίδες και όνειρα σε έναν περήφανο λαό που έψαχνε εναγωνίως να γαντζωθεί από κάπου.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη καλλιέργησε τέτοιες προσδοκίες στους Έλληνες πολίτες μη μπορώντας να τους ικανοποιήσει ούτε για τα αυτονόητα.
Τους εξαπάτησε και συνεχίζει να τους εμπαίζει αδυνατώντας να κατανοήσει τα προφανή όσον αφορά την ανεπάρκεια των διοικούντων.
Το περίφημο επιτελικό κράτος των αρίστων είναι πλέον μια επιταγή χωρίς αντίκρισμα.
Είναι μια ακόμη εξαπάτηση της οικογένειας Μητσοτάκη για την κατάκτηση της εξουσίας.
Είναι ένα ακόμα ψεύδος, ένα λαϊκίστικο σύνθημα για την διατήρηση της καρέκλας του Μαξίμου.
Τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας δεν έχουν προηγούμενο.
Καταλύουν την δημοκρατία και τους θεσμούς, συκοφαντούν όσους έχουν διαφορετική άποψη, διαστρεβλώνουν την αλήθεια και προχωρούν σε υπόγειες και μυστικές συμφωνίες με τους προκλητικούς γείτονες ερήμην του ελληνικού λαού.
Παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους για να μας πείσουν πόσο λαοπρόβλητος ηγέτης είναι ο... νέος Μωυσής και πόσο καλά ασκεί τα καθήκοντά τους ως πρωθυπουργός της ταλαίπωρης Ελλάδας μας.
Η πολυδιαφημισμένη κυβέρνηση των αρίστων τα έχει κάνει μπάχαλο παντού.
Χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες για να τιναχτεί στον αέρα το πυροτέχνημα της υποτιθέμενης διαχειριστικής ικανότητας.
Αφού προσπάθησε να επιβάλλει την μάσκα στα παιδιά, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς αυτογελοιοποιήθηκε μοιράζοντας μάσκες - ΣΩΒΡΑΚΑ στα σχολεία. Έτσι πέταξε στα σκουπίδια εκατομμύρια ευρώ όταν την ίδια ώρα κατάσχει τους λογαριασμούς των Ελλήνων επειδή δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.
Το ανίκανο κράτος των ανίδεων αχρήστων του Μητσοτάκη προχώρησε σε μια παραγγελία μασκών στο άρπα κόλλα προκειμένου να μας πείσει ότι βρίσκετε δήθεν δίπλα μας και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Οι ευθύνες -όπως πάντα άλλωστε- γίνονται μπαλάκι από τον Άννα στον Καϊάφα.
Η φιλόδοξη εν δυνάμει πρωθυπουργός Νίκη Κεραμέως δεν ξέρει τίποτα, ο υπουργός Υγείας δεν γνωρίζει τίποτα, ούτε φυσικά κι ο υπουργός Εσωτερικών, ενώ η επιτροπή με τους ειδικούς νίπτει τας χείρας της με την ΚΕΔΕ και τους αποσπασμένους αργόσχολους που πίνουν στην υγειά των κορόιδων να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Γι’ αυτό το φιάσκο κύριε Μητσοτάκη θα ζητήσετε καμιά παραίτηση;
Ή θα συνεχίσετε το τροπάρι περί αρίστων και αρίστης διαχείρισης της πανδημίας με αποτέλεσμα να γελάνε ακόμη και τα πεζοδρόμια της Ηρώδου Αττικού;
Σε περίπτωση που δεν το έχετε αντιληφθεί ο ελληνικός λαός δεν σας εξέλεξε πρωθυπουργό για να τον εξαπατάτε εκμεταλλευόμενος τον κορονοϊό για να επισκιάσετε την πλήρη αποτυχία σας ως κυβερνήτης καθώς και την απίστευτη μειοδοσία σας.
Σας εξέλεξε για να σπάσετε αυγά!!!
Τουλάχιστον αυτό υποσχεθήκατε.
Και ακολουθείτε τον ίδιο και χειρότερο δρόμο του προκατόχου σας.
Δυστυχώς έχουν περάσει μόλις 14 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων σας και ήδη άρχισε να αποκαλύπτεται το άδειο πουκάμισο της κυβέρνησής σας.
Ωραία τα συνθήματα αλλά μην ξεχνάτε ότι θα κριθείτε και κρίνεστε για την αποτελεσματικότητά σας.
Συνεπώς τις μάσκες - ΣΩΒΡΑΚΑ να τις φορέσετε στους άχρηστους της κυβέρνησής σας μπας και καταλάβουν το πόσο σας εκθέτουν.
Πολύ φοβούμαστε ότι έτσι όπως πορεύεστε κινδυνεύετε να συμπεριληφθείτε στην λίστα με τους χειρότερους πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]