ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ;

Μια απίστευτη ιστορία γύρω από το άνοιγμα ή μη των σχολικών μονάδων την ερχόμενη Δευτέρα 14.9.2020. έχει φέρει μία απίστευτη οργή στους γονείς των μαθητών που αναρωτιούνται αν υπάρχει στοιχειώδης σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις αποφάσεις των εθνικών μας σωτήρων στην κυβέρνηση.

Να θυμηθούμε ότι το pellain.gr  πρώτο αναφέρθηκε στην συνάντηση των δημάρχων του Νομού και το λόγο που υπήρχε. Επίσης αναφερθήκαμε στην απεγνωσμένη προσπάθεια των δημάρχων μας να επικοινωνήσουν με Χαρδαλιά και Κεραμέως λόγω του επείγοντως της κατάστασης που όμως δεν έβγαιναν στα τηλέφωνα να ανταποκριθούν!

Και σήμερα μαθαίνουμε ότι ετεροχρονισμένα ενημερώθηκαν πως η απόφαση των δημάρχων ίσως και να είναι εκτός νόμου!!!

Αυτή την ώρα οι 4 δήμαρχοι συναισθανόμενοι το βάρος της αποφάσεων αλλά έχοντας και αρνητικά ακούσματα από τους γονείς για την απόφαση να γίνει υποχρεωτική χρήση της μάσκας από τους μαθητές, άσχετα αν ο Πανγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι αντίθετος με την απόφαση των "άσχετων" ειδικών διορισμένων της κυβέρνησης που επιβαλουν χρήση σε μαθητές μάσκας ακόμη και σε ηλικίες κάτω των 12 ετών!!!

Όλα αυτά  συνβαίνουν μάλιστα ενώ αναμένεται  και η πραγματοποίηση της πορείας διαμαρτυρίας από οργισμένους και αγανακτισμένους γονείς και μαθητές αύριο το απόγευμα 6.00μμ  στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών! 

... 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]