O "δικός μας" Εδεσσαίος “Αγάπη μόνο” τελικά κατάφερε να μπει στην ΕΛ.ΑΣ.


Από την απόρριψη των Ειδικών Φρουρών στα ..χακί των Συνοριακών Φρουρών, ο Τάσος Ποτσέπης.


Ο Τάσος Ποτσέπης, ο οποίος έγινε γνωστός μέσω τηλεοπτικών εκπομπών ως “Aγάπη Μόνο” κατάφερε να εισαχθεί στη Συνοριακή Φρουρά στην Χίο με 3100 μόρια, ύστερα από την απόρριψη που είχε τον περασμένο Σεπτέμβρη και τελικά να μη συμπεριληφθεί στην Ειδική Φρουρά της ΕΛ.ΑΣ.

Για την επιτυχία της κατάταξής του στους συνοριακούς φύλακες ο Τάσος Ποτσέπης δηλώνει, σύμφωνα με το nantiareport.gr, ότι «.. χειρίζομαι την εικόνα μου στα media . Όταν ήμουν σοβαρός ήμουν άγνωστος και φτωχός τώρα που επέλεξα αυτή την περσόνα να προβάλλω προς τα έξω μια ζωή που μπορώ να απολαμβάνω πράγματα. Ξέρω να προσαρμόζομαι και επέλεξα να ενταχθώ στην ΕΛΑΣ ως Συνοριακός Φρουρός. Παρά τις αντιξοότητες που έχω συναντήσει ως δημόσιο πρόσωπο εξελίσσομαι και συνεχίζουμε στα καλύτερα. Αυτό είναι και το μήνυμά μου σε όλους τους νέους, που απογοητεύονται.. η ζωή είναι μια διαρκής προσπάθεια για εξέλιξη και το αποδεικνύω.. »

Ωστόσο και σε αυτή τη διαδικασία εκτός από τα τυπικά προσόντα αναμένεται η ολοκλήρωση με τις αθλητικές εξετάσεις και ψυχοτεχνική αξιολόγηση, όπως προβλέπει ο Νόμος , προκειμένου να αξιολογηθεί ώστε να κριθεί η εισαγωγή του στην ΕΛΑΣ και με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του, μέχρι να ονομαστεί Συνοριακός Φρουρός και να βρεθεί ως ένστολος καθώς η Υπηρεσία στην οποία επέλεξε να ενταχθεί έχει πολύ αυστηρό κανονιστικό πλαίσιο και αποκλίνουσες συμπεριφορές και υπερβολές τίθενται υπό έλεγχο .



Τα τελικά αποτελέσματα επιλογής για τους νέους Συνοριακούς Φρουρούς αναμένονται εντός της επόμενης εβδομάδας μετά την ολοκλήρωση της 10ήμερης προθεσμίας ενστάσεων όπως προβλέπεται από την προκήρυξη, οπότε και ο «αγάπη μόνο » θα ξέρει αν θα φορέσει το πολυπόθητο εθνόσημο για να ντυθεί .. στα χακί ως Συνοριακός Φρουρός

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]