Ο Τραμπ, καλεί το Γενικό Εισαγγελέα, να ασκήσει κατηγορίες εναντίον των Ομπάμα, Μπάιντεν, Χίλαρι

 

Του Adam Salazar

Ο Γενικός Εισαγγελέας Bill Barr, έχει όλα όσα χρειάζεται για να παραπέμψει σε δίκη τα βασικά μέλη της κυβέρνησης Ομπάμα, τα οποία γνώριζαν για την παράνομη κατασκοπεία στην εκστρατεία του Τραμπ το 2016, δήλωσε ο Πρόεδρος την Πέμπτη.

Μιλώντας στην Maria Bartiromo στο Fox Business, ο Πρόεδρος Τραμπ, εξήγησε γιατί ο Barr θα πρέπει να ασκήσει δίωξη μετά τα πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα υπομνήματα, που κυκλοφόρησαν πριν από μερικές ημέρες από το Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, John Ratcliffe, αναφέροντας, πως ο ίδιος ο Πρόεδρος Ομπάμα, είχε πράγματι ενημερωθεί για το «σχέδιο» του στρατοπέδου της Κλίντον, να χρησιμοποιήσει το ψεύτικο Ρωσικό αφήγημα, ενάντια στην Εκστρατεία Τραμπ.

«Μόνο αν ο Bill Barr, κατηγορήσει αυτούς τους ανθρώπους για εγκλήματα – το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα στην ιστορία της χώρας μας – θα νιώσουμε λίγη ικανοποίηση», δήλωσε ο Πρόεδρος Τραμπ στην Maria Bartiromo.

«Και στις κατηγορίες, περιλαμβάνεται ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν», ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ερωτηθείς γιατί ο Barr δεν έχει, μέχρι στιγμής, κινητοποιηθεί, ο Πρόεδρος Τραμπ σημείωσε, ότι αναρωτιέται το ίδιο πράγμα.

«Όλα αυτά (τα αποχαρακτηρισμένα υπομνήματα), κάθονται στο γραφείο του Barr!» δήλωσε η Bartiromo. «Οι 1.000 σελίδες κάθονται στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα Barr. Τι θα κάνει γι’ αυτό;»

«Δε ξέρω γιατί δεν κάνουν τίποτα», απάντησε ο Τραμπ. «Δε ξέρω. Θα πρέπει να καλέσεις τον Bill και να τον ρωτήσεις… ο Bill πρέπει να κινητοποιηθεί».

Ο Τραμπ συνέχισε, ισχυριζόμενος ότι η απόφαση του Barr για το θέμα αυτό, θα μπορούσε να φτιάξει ή να καταστρέψει την υστεροφημία του.

«Ο Bill Barr, θα μείνει στην ιστορία της χώρας μας, είτε ως ο σπουδαιότερος γενικός εισαγγελέας, είτε ως μία θλιβερή περίπτωση», τόνισε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πέραν των Μπάιντεν και Ομπάμα, ο Πρόεδρος κατέστησε σαφές, ότι θα ήθελε επίσης, να δει την πρώην αντίπαλό του «Ανέντιμη» Χίλαρι Κλίντον, να κατηγορείται.

«Γιατί δεν κατηγορείται η Χίλαρι Κλίντον για τη διαγραφή 33.000 μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε από το Κογκρέσο;» είπε ο Τραμπ. «Το Κογκρέσο ζήτησε να τα δει. Όλοι οι υπόλοιποι που γνωρίζω, διώκονται όταν αρνούνται να τα δώσουν… Πάμε».

Ένα από τα αποχαρακτηρισμένα υπομνήματα περιλαμβάνει σημειώσεις από τον πρώην Διευθυντή της CIA John Brennan, οι οποίες περιγράφουν την ενημέρωσή του προς τον Πρόεδρο Ομπάμα, σχετικά με το «σχέδιο συμπαιγνίας της Χίλαρι με τη Ρωσία».

«Λαμβάνουμε πρόσθετες πληροφορίες για τις Ρωσικές δραστηριότητες από το (REDACTED)», αναφέρουν οι χειρόγραφες σημειώσεις του Brennan. «Συνοψίζοντας, υπάρχει ο ισχυρισμός, ότι εγκρίθηκε από τη Χίλαρι Κλίντον, πρόταση από έναν από τους συμβούλους εξωτερικής πολιτικής της, για δυσφήμηση του Ντόναλντ Τραμπ, υποκινώντας ένα σκάνδαλο, το οποίο θα επικαλείται παρέμβαση της Ρωσικής υπηρεσίας ασφαλείας».

Πηγή: Infowars

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]