Διευθυντής του ραδιοφώνου του Βατικανού: Συνωμοσία και σχέδιο του Δαίμονα η Covid-19


Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις του Πατέρα Livio Fanzaga, Διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού του Βατικανού RadioMaria, o οποίος ισχυρίζεται πως η πανδημία είναι μέρος ενός πανούργου σχεδίου, μια «ελίτ» συνωμοσία για την δημιουργία ενός κόσμου του Σατανά.


«Αυτή η επιδημία δεν είναι τυχαία, δεν ξεκίνησε από νυχτερίδες ή στην αγορά του Wuhan. Είναι ένα σχέδιο που εγώ αποδίδω στο Δαίμονα. Πράττει μέσω εγκληματικών μυαλών που το εφάρμοσαν με ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο: την δημιουργία ενός υγειονομικού ή επικοινωνιακού πραξικοπήματος, ύστερα από ιδεολογική, πολιτική και επικοινωνιακή προετοιμασία.

Ο Πατήρ Fanzaga συνέχισε λέγοντας πως: «Είναι ένα σχέδιο με σκοπό να εξασθενίσουν την ανθρωπότητα, να την γονατίσουν, να εγκαταστήσουν μία υγειονομική και κυβερνητική (ψηφιακή) δικτατορία. Αυτό, δημιουργώντας έναν καινούργιο κόσμο που δεν θα είναι πλέον του Δημιουργού μας του Θεού, με την εξάλειψη όλων αυτών που τίθενται εναντίον του εγκληματικού αυτού σχεδίου, ίσως και με την συνενοχή κάποιων Κρατών». 

Ο Πατήρ Fanzaga μίλησε ακόμη και για τον υποτιθέμενο απώτερο σκοπό αυτής της επινόησης, με αιχμές κατά των πρόσφατων Αμερικανικών εκλογών: «…(στόχος είναι, είπε) η δημιουργία ενός νέου κόσμου χωρίς Θεό. Ο κόσμος του Σατανά, όπου όλοι θα είμαστε ζόμπι. Είναι σχέδιο, όχι κάτι αόριστο, το οποίο κατ’ εμέ θα πραγματοποιηθεί πριν το 2021. Η εκλογή του Joe Biden στις ΗΠΑ αποτελεί κερασάκι στην τούρτα…»

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις ειδικά στο διαδίκτυο. Παρόλα αυτά, ο Πατήρ Fanzaga δήλωσε στην Adnkronos πως επιμένει στις απόψεις του, και υπογράμμισε πως «είναι ένα ξεκάθαρο σχέδιο, με ειδικό στόχο τον Δυτικό Κόσμο».

(ανταπόκριση από Ιταλία Κρίστιαν Μαυρής)

ert.gr

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


    Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

    Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Στεγαστικά δάνεια, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

    Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
    Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

    Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
    Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

    LIGHTSTREAM ©

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε το CHARLY KERKIR ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία, απλώς επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα έχετε πλήρη απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 55.000 €, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για μένα.
    Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: charlykerkir@gmail.com
    Σας ευχαριστώ

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε να απέχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]